Nieuws overzicht

Resultaat 1 - 10 van 193
 • Boot met senioren en mensen met een beperking op Canal Parade

  Aan de jaarlijkse botenparade op 5 augustus a.s. neemt wederom een boot van zorgorganisatie Cordaan deel. De bemanning bestaat uit LHTBI’s met een beperking en senioren. Ook medewerkers en vrijwilligers van Cordaan varen mee. Als bijzondere gasten verwelkomen we dragqueens Miss Baksel en Miss Tena. Met elkaar maken de 50 gasten er een feestje van.

  dinsdag 25 juli 2017

 • 20 miljoen extra nodig voor mensen met meervoudig complexe handicap

  Mede op initiatief van Yvonne Wilders (lid Raad van Bestuur) heeft de VGN een brandbrief aan staatssecretaris Van Rijn geschreven.

  donderdag 13 juli 2017

 • Monique Slee pleit in NRC Live voor slimmer organiseren van de zorg

  Monique Slee-Valentijn - kwartiermaker van het expertisecentrum GRZ bij Cordaan - geeft in NRC Live een voorzet voor het slimmer organiseren van de zorg. En zij heeft het niet alleen over 'ouderenzorg'.

  maandag 10 juli 2017

 • Odensehuis bestaat 1 jaar

  Het Odensehuis is een inloop-, ontmoetings- en informatiecentrum voor Turkse mensen met vergeetachtigheid, en voor hun familie- en vriendenkring in Amsterdam West en omgeving. In april bestond het Odensehuis een jaar.

  maandag 10 juli 2017

 • Disco Dolly zoekt samenwerking met Yangdan

  Kort na de plaatsing van de ingezonden brief van ervaringsdeskundige Yangdan Go in Het Parool, reageerde Disco Dolly via Facebook op de 'ongezouten kritiek' van Yangdan op de diso voor mensen met een verstandelijke beperking.

  maandag 10 juli 2017

 • Inspireren is gaaf! - zegt ambassadeur wijkverpleegkunde Jonas Litjens

  Op dinsdag 27 juni hebben 14 wijkverpleegkundigen en een casemanager dementie het ambassadeurstraject voor de wijkverpleging van V&VN afgerond. De vierde lichting ambassadeurs ontving het certificaat uit handen van Kim Putters, directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau.

  donderdag 6 juli 2017

 • 'Ongezouten mening' van Yangdan haalt Het Parool

  Het Parool publiceerde op 30 juni een reportage over een feest in Disco Dolly. Studenten van de HvA organiseerden het voor mensen met een verstandelijke beperking. Leuk natuurlijk. Toch plaatst ervaringsdeskundige Yangdan Go er in een ingezonden brief een kritische kanttekening bij.

  donderdag 6 juli 2017

 • Cordaan continueert lidmaatschap Actiz

  Ook in 2018 blijft zorgorganisatie Cordaan lid van branchevereniging Actiz. Eerder kondigde Cordaan aan haar lidmaatschap per 31 december a.s. op te zeggen. Een andere discussie over de kwaliteit van zorg, meer aandacht voor de grootstedelijke problematiek en een andere cultuur in de vereniging waren volgens Cordaan noodzakelijk.

  dinsdag 4 juli 2017

 • Muziekconcert door basisschool 't Koggeschip

  Op donderdag 18 mei vond er een concert plaats voor de cliënten van Cordaan Osdorperhof.

  maandag 3 juli 2017

 • Down met Dolly

  Donderdag 29 juni van 19.00 tot en 22.00 uur is het zover. Het leukste feestje van het jaar: DISCO DOLLY. Cliënten met een verstandelijke beperking zijn uitgenodigd!

  woensdag 28 juni 2017

Pagina's