Nieuws overzicht

Resultaat 1 - 10 van 222
 • Geriatrische revalidatiezorg (GRZ) bij Cordaan in beeld

  Wat bereiken onze cliënten met ons revalidatieaanbod? Wat zijn de ervaringen van onze cliënten?

  maandag 20 november 2017

 • Amsterdam Light Festival: vaar mee met de Ilje!

  Van 30 november tot en met 21 januari dient het historische centrum van Amsterdam als uniek decor voor het Amsterdam Light Festival. Tijdens dit internationale licht- en waterfestival kunt u een mooie, exclusieve rondvaart maken langs alle lichtkunstwerken met onze rondvaartboot Ilje.

  vrijdag 17 november 2017

 • Cordaanlezing 2017: zorgprofessional in frontlinie diverse samenleving

  Donderdagavond jl. kwamen zo’n 150 bezoekers af op de Cordaanlezing in De Hermitage in Amsterdam. Hoogleraren Halleh Ghorashi en Monique Kremer benaderden het thema “zorg in een diverse stad” vanuit hun eigen deskundigheid. De gemeenschappelijke deler in de lezingen was dat diversiteit in Amsterdam alleen maar groeit en voordelen te bieden heeft.

  maandag 13 november 2017

 • Museumnacht 4 november

  Kunstenaars, medewerkers en vrijwilligers geven rondleidingen door de Outsider Art Galerie en Ateliers tijdens museumnacht van 19:15 tot 22 uur. Je kunt je opgeven bij de infobalie bij de Hermitage. Tickets via: http://museumnacht.amsterdam/tickets/

  donderdag 2 november 2017

 • Sinterklaasactie stichting "Het Vergeten Kind”

  Stichting Het Vergeten Kind is van mening dat Sinterklaas voor ieder kind is.

  dinsdag 31 oktober 2017

 • Jonas Litjens nieuwe blog voor de V&VN: Annie als pleitbezorger voor de wijk

  Wijkverpleegkundige Jonas Litjens is één van de ambassadeurs voor het beroep van wijkverpleegkundige. Dat doet hij namens Cordaan voor de beroepsvereniging V&VN. In dat kader schrijft hij maandelijks een blog op de site van de beroepsvereniging.

  dinsdag 17 oktober 2017

 • Cliënten van Cordaan te zien in het tv programma Maatjes gezocht

  Vanaf vanavond 17 oktober zendt NH Nieuws het zesdelige programma Maatjes gezocht uit. In dit programma staat het thema maatjes centraal. In elke aflevering is een portret van een maatjeskoppel te zien.

  dinsdag 17 oktober 2017

 • Cliënten van Cordaan te zien in het tv programma 'Maatjes gezocht'

  Vanaf vanavond 17 oktober zendt NH Nieuws het zesdelige programma "Maatjes gezocht" uit. In dit programma staat het thema maatjes centraal. In elke aflevering is een portret van een maatjeskoppel te zien.

  dinsdag 17 oktober 2017

 • Mooie samenwerking Cordaan en Buurtverzorgers

  Cordaan en SIPI gaan samenwerken om eenzaamheid aan te pakken. Cordaan is daarmee onderdeel van het experimentenprogramma Aanpak Eenzaamheid van de gemeente Amsterdam.

  vrijdag 13 oktober 2017

 • Vakschool Langdurige Zorg gestart in Fieldlab Hof van Sloten

  De vakschool Langdurige Zorg is op 14 september gestart in het Fieldlab Amsterdam -Hof van Sloten. Hier vond de eerste lesdag van de studenten van de vakschool Langdurige Zorg plaats. Zij krijgen met ingang van dit schooljaar geen les op het ROC maar in het verpleeghuis Hof van Sloten, één van de twee Fieldlabs in Amsterdam. Anne Ausema, projectleider Fieldlab Hof van Sloten: ‘Fieldlabs heeft de ambitie om studenten op te leiden in de wijk, daar waar de cliënt woont. Door de samenwerking met de vakschool brengen we dit in praktijk.’

  maandag 2 oktober 2017

Pagina's