Nieuws overzicht

Resultaat 1 - 10 van 388
 • 'Samen geven we griep geen kans!'

  Jaarlijks biedt Cordaan al haar medewerkers, leerlingen, stagiaires, vrijwilligers en cliënten de griepprik aan. Om iedereen te attenderen op het vaccineren tegen de griep, is er een campagnevideo gemaakt: 'Samen geven we griep geen kans!

  maandag 21 oktober 2019

 • Gotta catch 'em all! All 734 Pokémon drawn by Benjamin Pelnecker

  2/11 – 1/12/2019 Show curated by Benedikt Fischer and Jan Hoek

  maandag 21 oktober 2019

 • Buurtkeuken geopend in Gaasperdam

  Sinds 2 oktober is er weer een buurtkeuken in onze locatie Gaasperdam in Amsterdam Zuidoost. Buurtbewoners zijn van harte welkom om hier op maandag- en woensdagen gezellig samen te eten.

  donderdag 17 oktober 2019

 • 1 December gezellige kerstmarkt in de Buitenhof

  Zondag 1 december bent u om 10 uur van harte welkom onze markt te bezoeken in de Buitenhof. Heeft u nog last minute sinterklaas cadeaus nodig of kerstballen voor in de kerstboom dan bent u hier aan het juiste adres.

  donderdag 10 oktober 2019

 • 1 December gezellige kerstmarkt in de Buitenhof

  Zondag 1 december bent u om 10 uur van harte welkom onze markt te bezoeken in de Buitenhof. Heeft u nog last minute sinterklaas cadeaus nodig op kerstballen voor in de kerstboom dan bent u hier aan het juiste adres.

  donderdag 10 oktober 2019

 • 1 December gezellige kerstmarkt in de Buitenhof

  Zondag 1 december om 10 bent u van harte welkom onze markt te bezoeken in de Buitenhof. Heeft u nog last minute sinterklaas cadeaus nodig op kerstballen voor in de kerstboom dan bent u hier aan het juiste adres.

  donderdag 10 oktober 2019

 • Twee nieuwe leden Raad van Toezicht Cordaan

  Op 1 oktober 2019 treden dr. Jurenne Hooi en Ing. Ronald Huikeshoven MRE MRICS toe tot de Raad van Toezicht (RvT) van Cordaan. Zij vullen de daarmee de vacatures in die ontstaan door het vertrek van Frank Bijdendijk en Jenneke van Veen.

  woensdag 25 september 2019

 • Winnaar bekend van de kleurrijke fotowedstrijd Cordaan

  Begin deze zomer ontvingen medewerkers en vrijwilligers van Cordaan een zomergroet van de Raad van Bestuur. Godfried Barnasconi en Ronald Schmidt wensten iedereen een mooie zomer en schreven een fotowedstrijd uit. De prijs was een frisse zomertaart voor het team, gebakken en bezorgd op locatie door de Raad van Bestuur.

  dinsdag 24 september 2019

 • Catering van het Land winnaar Ei van Columbus

  Afgelopen donderdag 19 september jl. vond de 4e uitreiking van het Ei van Columbus plaats. Het Ei van Columbus is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door het Leerwerkbedrijf van Cordaan. Het Ei gaat naar het bedrijf met de meest bijzondere en inspirerende leerwerkplek voor mensen met een arbeidshandicap.

  maandag 23 september 2019

 • Mijn vader was schizofreen

  ‘Mijn vader was Schizofreen, en door mijn overgeeffobie ben ik zelf ook een beetje koekoek” luidt de titel van het nieuwe boek van Martina Homberg. Martina werkt al 25 jaar voor Cordaan, momenteel werkt ze als projectcoördinator facilitaire zaken.

  donderdag 19 september 2019

Pagina's