Maatschappelijk betrokken ondernemen

Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. Dat doen we in samenwerking met de gemeente, andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Als één van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam wil Cordaan verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van de langdurige zorg in de stad.

Ondernemen met impact

Vindt u het belangrijk om als ondernemer een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Maatschappelijk betrokken ondernemen is bij steeds meer bedrijven een bedrijfsdoel geworden. Bij Cordaan wonen, werken en dragen wij zorg voor de meest kwetsbare bewoners van Amsterdam. Amsterdammers die wel een leuke activiteit kunnen gebruiken, persoonlijk aandacht willen, op zoek zijn naar zinvol werk en/of behoefte hebben aan een verbeterde leefomgeving. Wilt u als bedrijf hier aan bijdragen? Wij werken graag met u samen!

 • Vrijwillige activiteiten

  Bij Cordaan kunt u zich als bedrijf inzetten om te helpen bij een activititeit of project. Lees meer over de mogelijkheden.

  Vrijwillige activiteiten

 • Samenwerken met Cordaan

  Hebt u als bedrijf MBO doelen op het gebied van sociale inclusie? Bij Cordaan werken wij graag met uw bedrijf samen om deelnemers van Cordaan mooi werk te bieden. Onze expertise is het verbinden van zorg met werk´.

  Langdurig samenwerken met Cordaan

 • Spullen van waarde

  In de ateliers en werkplaatsen van Bijzonder Amsterdams maken verschillende makers producten van hoge kwaliteit. Unieke spullen van waarde wat ontzettend mooi is om te geven als relatie- en/of medewerkersgeschenk. Bijzonder Amsterdams is in te zetten voor je Social Return van gemeente Amsterdam

  Bekijk onze webshop