Thuiszorgmedewerker zwaait naar oudere dame die met rollator in deuropening van woning staat

Zorg thuis

Je kunt op elk moment in je leven behoefte hebben aan thuiszorg. Zeker als je ouder wordt en graag zo lang mogelijk thuis blijft wonen. Je kunt dan een beroep doen op verpleegkundigen en verzorgenden van onze wijkteams, casemanagers dementie en andere gespecialiseerde verpleegkundigen. Samen kijken we hoe je zo lang mogelijk zelfstandig en actief kunt blijven.

Je kunt thuiszorg aanvragen voor verpleging, zoals wondverzorging, stomazorg of sondevoeding, en voor persoonlijke verzorging, zoals hulp bij het wassen, aan- en uitkleden en innemen van medicijnen.

Ook kunnen je onze begeleiding inroepen bij dementie of het naderende levenseinde, en bij psychische problemen.

Hoe kunnen wij je helpen?

 • Een been dat verbonden wordt

  Een verzorgende of verpleegkundige komt bij je thuis als je verpleging of persoonlijke verzorging nodig hebt. Bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis, na een ongeval of bij ziekte.

  Meer informatie over verzorging en verpleging
 • Medewerker en cliënt met rollator lopen vanuit huis naar buiten

  Thuis wonen, maar met zorg zoals in het verpleeghuis. Dat kan met onze Zorgeloos thuisteams.

  Meer info over zorgeloos thuis
 • Een kwieke man met wit haar en bruin jasje zit links op een bank. Rechts zit een dame met zwart haar. Ze zijn in gesprek.

  Een casemanager dementie helpt je de zorg in kaart te brengen en deze te regelen als je de diagnose dementie hebt gekregen. Zij adviseert je en helpt je zo lang mogelijk veilig thuis wonen.

  Meer informatie over leven met dementie
 • Palliatieve zorg begint op het moment dat genezen niet meer mogelijk is. Je hebt dan intensieve begeleiding nodig. Onze palliatieve zorgverpleegkundige geeft je informatie en bespreekt samen met jou en jouw naasten welke keuzes er zijn. Behoud van jouw autonomie staat daarbij voorop.

  Meer informatie over palliatieve zorg thuis
 • Een heer met wit haar ligt in een ziekenhuisbed met zijn been omhoog in het gips. Op de achtergrond hangt een röntgenfoto van zijn enkel. Naast zijn bed staat een vrouwelijke arts met hoofddoek en stethoscoop om haar nek

  Ons Gespecialiseerd Verpleegtechnisch Team helpt je als je specialistische zorg nodig hebt na een operatie, ongeval op bij een ernstige ziekte. Zij kunnen bijvoorbeeld een infuus aanleggen, vocht weghalen uit de longen of een morfinepomp aanbrengen voor pijnbestrijding.

  Meer informatie over specialistische zorg thuis
 • Een jonge vrouw met halflang donker haar en een knotje in groene trui steekt haar duim op. Erboven een plaatje van een groen kwaliteitskeurmerk

  Je kunt bij Cordaan ook gebruik maken van maaltijdservice en een sleutelkluisje aan je huis laten bevestigen.

  Meer informatie over deze service

Vind jouw wijkteam

Een man kijkt vriendelijk naar de vrouw terwijl hij haar kous aantrekt. Ze zitten in een gezellige woonkamer met meubels met bloemenprints en een plantje op tafel.
Een jonge man met donker haar en wit shirt helpt een oudere, kale man met grijs geprint vest met het lopen met zijn rollator. Ze staan in een woonkamer met lichtoranje muren.
Thuiszorgmedewerker prikt bloed bij een oudere dame

Aanvragen

 1. 1 Bel of mail ons

  Wil je weten wat onze wijkteams voor je kunnen doen? Bel of mail ons Cliënten Servicebureau op 088 267 32 26 of zorgbemiddeling@cordaan.nl

 2. 2 Kennismaking

  De wijkverpleegkundige komt langs en bespreekt met jou de mogelijkheden. Zij helpt je ook bij de aanvraag van de vergoeding(en) of indicatie.

 3. 3 De zorg begint

  Is alles geregeld, dan krijg je een zorgovereenkomst en een vaste contactpersoon. De zorg begint.

Zorgkaart Nederland beoordeling

Een vergrootglas hangt boven de kaart van Nederland

Gemiddelde beoordeling: 8.4

Zorg in de Wijk is 498 keer beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over wat wij voor je kunnen doen? Of wil je meteen zorg aanvragen?

Je kunt ons op werkdagen tussen 9 en 16 uur bellen. Je kunt ook een e-mail sturen.

Cliënten Servicebureau

T: 088 267 32 26
E: zorgbemiddeling@cordaan.nl