Bewoner staat in de pan te roeren en iemand met bril leest de bereidingswijze voor van het pak

Wonen

Wonen doe je op de manier zoals jij dat wilt. En met wie je wilt. Bij Cordaan kun je wonen in je eigen appartement met begeleiding dichtbij of begeleiding op afstand. We helpen je bij de dingen die je moeilijk vindt en bij dingen die je nog wilt leren.

Lukt zelfstandig wonen nog niet, of vind je het fijn om altijd mensen in de buurt te hebben? Dan kun je wonen in een appartement van Cordaan in een groep met anderen. Begeleiding is dan altijd in de buurt.

Woon je in je eigen appartement, maar vind je het fijn als een begeleider iedere week langs komt en helpt bij het plannen van huishoudelijke taken, geldzaken of het vinden van werk? Dan kun je thuis wonen met begeleiding op afstand.

Heb je dagbesteding van Cordaan en woon je nog bij je familie, dan kun je af en toe bij ons logeren.

Hoe kunnen wij je helpen?

 • Bewoner staat in de pan te roeren en iemand met bril leest de bereidingswijze voor van het pak

  Als zelfstandig wonen nog niet lukt of als je het fijn vindt als er altijd mensen in de buurt zijn, kun je wonen in een groep. Je woont in een eigen appartement of zit-slaapkamer, en kunt in de huiskamer anderen ontmoeten, samen eten of een film kijken. Begeleiding is altijd dichtbij.

  Lees alles over wonen bij Cordaan
 • Een jonge vrouw met donker afro-kapsel staat in de deuropening. Voor haar staat een dame met blauwe hoofddoek. Ze kijken vriendelijk en blij naar elkaar. Er is een roze deurbel.

  Het liefst woon je zelfstandig, in je eigen huis. En regel je alles zelf. Lukt dat nog niet, dan kan Cordaan je helpen. Een begeleider komt bij je thuis en ondersteunt bij dingen die je moeilijk vindt.

  Lees alles over thuis wonen met begeleiding
 • Jonge man staat in slaapkamer voor een bed met gele print en houdt het gordijn vast dat geel is met blauwe blokjesprint.

  Ons logeerhuis in Amsterdam Noord is speciaal voor volwassenen met een beperking die nog thuis wonen en dagbesteding krijgen van Cordaan. Ieder weekend is er plek voor 11 logees.

  Meer informatie over logeren
Vier armen van vier verschillende personen zijn in de lucht gestoken en geven een high-five
In een oranje vlak staan twee tekstballonnen. In een van de ballonnen staat een helpende hand.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over wat wij voor je kunnen doen? Of wil je meteen zorg aanvragen? Dan kun je ons op werkdagen tussen 9 en 5 uur bellen. Je kunt ons ook een e-mail sturen.

Cliënten Servicebureau

T: 088 267 32 26
E: zorgbemiddelingvgzenggz@cordaan.nl