Begeleiding

Heb jij hulp of begeleiding nodig om beter met je psychische klachten om te kunnen gaan? Dan kunnen onze verzorgers, begeleiders, hulpverleners en ervaringsdeskundigen jou helpen.

Het is best lastig om met psychische klachten om te gaan. Dat hoef je gelukkig niet alleen te doen. Bij Cordaan werken mensen die jou begrijpen en vaak kunnen aanvoelen wat je nodig hebt. En proberen jou met raad en daad bij te staan en te helpen bij jouw herstel.

Welke begeleiding heb jij nodig?

 • Een dame met donkerblauw vest en lang zwart haar staat in de keuken en kijkt hoe een gezette heer met licht haar twee appels doorsnijdt

  Een begeleider van Cordaan komt op afspraak bij je thuis en helpt je met de dingen die nodig zijn. Bijvoor beeld administratie, het vinden van leuk werk en onderhouden van contact.

  Meer informatie over begeleiding thuis
 • Je kunt herstellen van een psychose, verslaving of stoornis door samen met onze ervaringsdeskundigen op zoek te gaan naar de kracht in jezelf.

  Meer informatie over Team Herstel
 • Portret van een jonge vrouw met halflang rood haar. Ze lacht vriendelijk en draagt een groene top met een zwarte colbert.

  Als iemand een psychische stoornis of verslaving heeft, kan dat ook voor familie zwaar en belastend zijn. Gelukkig kan je dan een beroep doen op de familievertrouwenspersoon.

  Meer informatie over de familievertrouwenspersoon

Aanmelden doe je zo

 1. 1 Aanmelden

  Woon je in Amsterdam en wil je meer weten over onze begeleiding thuis? Neem dan per mail contact op met het Ambulant Specialistisch Team van Cordaan via ast@cordaan.nl of vraag om meer informatie bij ons buurtteam. Woon je in Diemen? Vraag dan bij De Brede Hoed om een beschikking voor Ambulante Ondersteuning vanuit de Wmo.

 2. 2 Gesprek

  Onze zorgconsulent neemt contact op om de begeleiding op te starten.

 3. 3 Start begeleiding

  Onze begeleider komt langs en geeft precies die hulp en ondersteuning die jij nodig hebt.

In een oranje vlak staan twee tekstballonnen. In een van de ballonnen staat een helpende hand.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over wat wij voor je kunnen doen? Of wil je meteen zorg aanvragen? Dan kun je ons op werkdagen tussen 9 en 5 uur bellen. Je kunt ons ook een e-mail sturen.

Cliënten Servicebureau

T: 088 267 32 26
E: zorgbemiddelingvgzenggz@cordaan.nl