5 personen waarvan 2 begeleiding staan lachend in de keuken bij versgebakken koekjes

Dagbesteding

Zoek je een plek waar je overdag kunt meedoen aan activiteiten? Houd je van schilderen en tekenen of muziek maken? Of ben je graag actief en sport en wandel je graag? Dan kun je terecht bij een dagcentrum van Cordaan.

In een dagcentrum doe je activiteiten die je leuk vindt en die je goed kan. En je doet dingen die je nog wilt leren. Ben je graag in beweging en buiten, dan kun je papier prikken, fietsen of wandelen. Ben je liever creatief bezig, dan kun je kaarten maken, werken met textiel of klei of schilderen. Je maakt dingen waar je trots op kunt zijn.

In een dagcentrum is iedere dag anders. In ieder stadsdeel is wel een dagcentrum. Er is dus altijd een dagcentrum bij jou in de buurt. Je werkt hier in een groep. En er is altijd een begeleider in de buurt.

Dagbesteding in een dagcentrum van Cordaan

Aanmelden doe je zo

  1. 1 Aanmelden

    Meld je aan met het aanmeldformulier. Je kunt ook contact opnemen met afdeling Instroom via (020) 229 00 88 of werk-dagbesteding@cordaan.nl.

  2. 2 Gesprek

    In een gesprek bespreken we wat je kan, wat je leuk vindt en wat je nog wilt leren. Erna zoeken we een leuke plek bij jou in de buurt die bij je past.

  3. 3 Kennismaken en starten

    Hebben we een plek voor je gevonden, dan kun je een kijkje nemen op de locatie. Soms is er een wachtlijst en moet je even wachten, soms kun je meteen starten.

Drie gebouwen staan naast en voor elkaar: een roze gebouw van vier etages, een breed blauw gebouw met 1 etage en een oranje eengezinswoning.

Alle dagcentra in Amsterdam

Hier zie je al onze dagbestedingslocaties voor mensen met een verstandelijke beperking op een rijtje.

Alle dagcentra in Amsterdam
Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl