Oudere dame met blauwe trui en blauwe accessoires zit in een kamer vol kunstige beelden en lampen en kijkt blij opzij

Ouderenzorg

Je kunt bij ons tijdelijk of voor langere tijd zorg en ondersteuning krijgen. Dat kan bij jou thuis, of in een van onze seniorenwoningen of woonzorgcentra. Wij helpen je samen met je familie of naasten om het leven weer op te pakken.

Cordaan is actief in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep. Wij werken veel samen met andere zorgorganisaties en welzijnsorganisaties en proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen.

Welke zorg zoek je?

 • Mevrouw met een hoofddoek en een bril haakt met rood garen.

  Dagbesteding

  Je woont het liefst zo lang mogelijk gezond en met plezier in je eigen huis. Maar soms kan de dag lang duren. Kom dan eens langs bij een van onze dagbestedingslocaties.

  Meer over dagbesteding
 • Thuiszorgmedewerker zwaait naar oudere dame die met rollator in deuropening van woning staat

  Zorg thuis

  Je kunt op elk moment in je leven behoefte hebben aan thuiszorg. Je kunt dan een beroep doen op een van onze wijkteams of gespecialiseerde verpleging.

  Meer over zorg thuis
 • Een persoon met wit haar en stevig postuur in blauw sportjack loopt in het groen, ondersteund door de arm van een jongeman met wit fysio-shirt, baard en knotje

  Tijdelijke zorg

  Je kunt tijdelijk verblijven in een van onze locaties als je om medische redenen niet thuis kunt wonen, bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis.

  Meer over tijdelijke zorg
 • Gezellige lichte restaurantruimte met bar en ronde tafels en leren groengrijze stoelem

  Wonen

  Als zelfstandig thuis wonen niet meer gaat, kun je bij ons informeren naar de mogelijkheden om in een woonzorgcentrum te wonen.

  Meer over wonen
 • Oudere dame zit fietst vanuit haar stoel in fitnessruimte

  Behandeling

  Voor je herstel kunt je rekenen op de behandelaren van Cordaan. Zij geven fysiotherapie, ergotherapie en logopedie, maar bijvoorbeeld ook muziektherapie, hydrotherapie en Mensendieck.

  Meer over behandeling

Samen zorgen

De toekomst van de zorg bij Cordaan is ‘Samen’. We kijken samen naar wat je zelf kunt, en welke zorg en ondersteuning je naasten kunnen en willen geven. Ook kijken we naar het netwerk in de wijk waar je woont. Samen met onze professionele zorgmedewerkers vormen we zo het team van de toekomst.  

Meer weten over hoe we bij Cordaan samen zorgen? Lees dan het interview met Anna Riemersma, programmamanager informele zorg bij Cordaan. 

Vind jouw wijkteam

Cordaan Zorg in de Wijk

Goed om te weten