Team Herstel

Ontdek de kracht in jezelf bij Team Herstel. Onze ervaringsdeskundigen weten - uit eigen ervaring! - hoe je kunt herstellen van een verslaving, stoornis of psychische problemen.

Ben jij psychisch kwetsbaar, verslaafd of dakloos (geweest) en wil je niets liever dan daar goed van herstellen? Roep dan de hulp in van Team Herstel. Onze ervaringsdeskundigen weten hoe het voelt om verslaafd of psychisch kwetsbaar te zijn. Ze spreken namelijk uit eigen ervaring.

Gelukkig weten onze ervaringsdeskundigen ook hoe het voelt om volledig te herstellen en om weer gezond en gelukkig te zijn. Want hoe zwaar en heftig het ook gaat zijn; ook jij kan herstellen en daar helpen we je graag bij. 


 

acht personen in kleurrijke en zomerse kleren kijken met open blik in de camera. De zon schijnt, op de achtergrond een boom vol in blad.
"Ga samen met ons op zoek naar de kracht in jezelf!"
Chantal van Veldhuizen Manager Team Herstel

Veelgestelde vragen

  • Wij kunnen jou actief ondersteunen tijdens jouw individuele herstelproces. Dat doen we bijvoorbeeld door middel van 1-op-1 gesprekken, herstelgroepen en cursussen. Bij alles wat wij doen hanteren we dezelfde twee kernwaarden: gelijkwaardigheid en wederkerigheid. 

  • Bij herstellen gaat het bij ons om het opbouwen en hervinden van je eigen identiteit. Bij goed herstel pak jij de regie over je eigen leven weer op en doe je echt mee aan de maatschappij. Wij gaan voor maatschappelijk, sociaal en persoonlijk herstel.

  • De ervaringsdeskundigen van Team Herstel weten uit eigen ervaring hoe het is om psychisch kwetsbaar, verslaafd of dakloos te zijn. Door kritisch naar onszelf te kijken, hebben wij lessen geleerd. Ook leren we van de ervaringen van anderen. Deze opgedane kennis kunnen wij op een professionele manier inzetten en overdragen.

  • Jazeker, dat kan. Neem dan contact op met onze ervaringsdeskundige en teammanager Chantal Veldhuizen.

Een mevrouw krijgt een arm om haar schouder van een zorgmedewerker

Meer weten over het werk van Team Herstel?

Bezoek dan onze eigen website.

Meer weten over het werk van Team Herstel?

Kunnen wij je verder helpen?

Herstel je van een psychische aandoening of langdurige verslaving? Neem dan contact op met Odette van der Heijden - Ervaringsdeskundig beleidsadviseur
06 - 11 87 53 39

Team Herstel is gevestigd op Kraandrijverstraat 4 in Amsterdam Noord. 

In een oranje vlak staan twee tekstballonnen. In een van de ballonnen staat een helpende hand.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over wat wij voor je kunnen doen? Of wil je meteen zorg aanvragen? Dan kun je ons op werkdagen tussen 9 en 16 uur bellen. Je kunt ons ook een e-mail sturen.

Cliënten Servicebureau

T: 088 267 32 26
E: zorgbemiddelingvgzenggz@cordaan.nl