Bewoner zit lachend in stoel met zijn armen over elkaar en is in gesprek met iemand in de gezamenlijke woonruimte

Wonen bij Cordaan

Bij Cordaan kun je wonen in een groep, samen met anderen. Begeleiding is dan dichtbij.

Soms lukt zelfstandig wonen nog niet. Of woon je liever samen met anderen. Dan kun je wonen in een kamer of appartement van Cordaan. In een groep met begeleiders dichtbij.  

De begeleiders helpen je met dingen die je moeilijk vindt en zijn in de buurt als je iets wilt vragen. Wil je leren om zelfstandig te wonen? Dan helpen begeleiders je stapje voor stapje verder. 

Drie gebouwen staan naast en voor elkaar: een roze gebouw van vier etages, een breed blauw gebouw met 1 etage en een oranje eengezinswoning.

Alle huizen

Bekijk hier een overzicht van alle huizen waar je kunt wonen met begeleiding van Cordaan

Alle huizen

Aanmelden doe je zo

 1. 1 Aanmelden & Informatie

  Wil je wonen bij Cordaan? Bel dan met ons Cliënten Servicebureau of vul het aanmeldformulier in. Vraag een begeleider of familie om je te helpen als je het lastig vindt.

 2. 2 Gesprek

  We nodigen je uit voor een gesprek. We praten over wat je wilt en wat je op dit moment nodig hebt. Daarna zoekt Cordaan een woonplek die past bij jouw wensen.

 3. 3 Bekijken nieuwe woning

  Vinden we een goede woonplek voor jou? Dan maken we een afspraak en kun je de woning gaan bekijken.

Veelgestelde vragen

 • In de meeste huizen is een wachtlijst. Neem contact op met het Cliënten Servicebureau voor meer informatie.

 • Sommige kamers zijn groot, andere minder groot. In ieder huis is dat weer anders. Vraag bij het huis waar je wilt wonen om een rondleiding. Dan zie je zelf of het appartement groot genoeg is en het huis bij je past.

 • Afspraken over koken maak je met de begeleiders van jouw huis.

 • In je eigen kamer of appartement mag je natuurlijk bezoek ontvangen. Zoals in elk huis zijn er wel regels voor bezoek. Die regels maak je samen met je medebewoners en begeleiders. Samen zorg je ervoor dat het voor iedereen gezellig blijft.

 • Zeker! Afspraken over mee-eten maak je met de begeleiders en medebewoners van je groep. Als je familie het leuk vindt om te koken, kan dat meestal ook.

 • Ja, in ieder huis van Cordaan zijn er regels waar je je aan moet houden. De regels maak je samen met de andere bewoners en met de begeleiders. Zo kan iedereen er veilig en met plezier wonen.

In een oranje vlak staan twee tekstballonnen. In een van de ballonnen staat een helpende hand.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over wat wij voor je kunnen doen? Of wil je meteen zorg aanvragen? Dan kun je ons op werkdagen tussen 9 en 5 uur bellen. Je kunt ons ook een e-mail sturen.

Cliënten Servicebureau

T: 088 267 32 26
E: zorgbemiddelingvgzenggz@cordaan.nl