Een man met blauwe trainingsjas staat bij een bakstenen muur en sluit een sleutelkastje dat aan de muur hangt.

Service

Je woont het liefst zo lang mogelijk thuis op een prettige, veilige manier. Ook als je nog geen zorg nodig hebt, kan Cordaan je helpen met bijvoorbeeld maaltijdservice. Komt er thuiszorg bij je over de vloer, dan kan een sleutelkluisje handig zijn.

De sleutelkluis zorgt ervoor dat zorgverleners je huis in kunnen als je zelf niet naar de deur kunt komen. De sleutelkluis werkt met een code en cijferslot. 

Met onze maaltijdservice Vers aan tafel heb je iedere dag een gezonde warme maaltijd in huis. Gemakkelijk op te warmen in de magnetron. Dat is handig, snel en ook nog smakelijk!.

Vers aan tafel

 • Je kunt bij ons kiezen uit meer dan 160 verschillende maaltijden. Hollandse stamppotten, verwarmende Italiaanse pasta's, smakelijke Oosterse roerbakgerechten en vegetarische specialiteiten. Een maaltijd weegt 500 tot 600 gram.

  Heb je minder trek? We hebben ook een ruim assortiment kleine maaltijden van 350 à 400 gram. Je kunt ook twee kleinere maaltijden combineren. Naast maaltijden kun je ook soepen en een dessert-box bij ons bestellen.

  Heb je een dieet, bijvoorbeeld zoutarm of glutenvrij? Of heb je speciale voeding nodig vanwege kauw- of slikproblemen? Geef het aan ons door, we passen je maaltijden daarop aan. We hebben ook eiwit-verrijkte tussendoortjes die helpen bij het behoud van spiermassa.  

  Alle maaltijden worden bereid zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers. 

 • Vers aan tafel bereidt de maaltijden op ambachtelijke wijze. Na bereiding koelen we de maaltijden razendsnel af en vriezen ze in. Op deze manier blijven de smaak, voedingswaarden en kwaliteit optimaal bewaard.

  De maaltijden worden in bevroren toestand bij je bezorgd. Je kunt de maaltijden op een zelfgekozen moment opwarmen in de magnetron of oven. Tot dat moment bewaar je de maaltijd in de vriezer.  

 • Je kunt je bestelling online doen via de website, maar ook telefonisch: (085) 401 64 44. De medewerkers van de klantenservice maken graag even tijd vrij voor een praatje. 

  Bestellen van onze maaltijden is altijd vrijblijvend, met een minimale afname van 6 maaltijden. Erna heb je geen verplichtingen meer.

  We bezorgen de maaltijden op een vaste werkdag. De bezorgers leggen de maaltijden als je dat wilt bij je in de vriezer.  

  Je kunt tot uiterlijk anderhalve werkdag voor het wekelijkse bezorgmoment je bestelling aan ons doorgegeven. 

  Korting voor nieuwe klanten
  Ben je nieuw bij Vers aan Tafel? Geef dan je eerste bestelling telefonisch door via (085) 401 64 44. Je krijgt dan 10% Cordaan-korting op je bestelling. Je kunt ook een mail sturen naar: klantenservice@versaantafel.nl 

  Bestellen via de website
 • Ja, annuleren kan tot 1 dag voor de bezorging. Geef je annulering telefonisch door via (085) 401 64 44.

Sleutelkluisje

 • Toegang tot je woning voor zorgverleners kun je veilig regelen met een sleutelkluis van FocusCura. De sleutelkluis heet cKey Pin of cKey Pin Plus.

  Je bestelt de cKey Pin of cKey Pin Plus via de website van FocusCura.  

  Bestellen via de website
Vier handen van vier verschillende personen houden samen een oranje bloem vast

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over wat wij voor je kunnen doen? Of wil je meteen zorg aanvragen?

Je kunt ons op werkdagen tussen 9 en 5 uur bellen. Je kunt ook een e-mail sturen.

Cliënten Servicebureau

T: 088 267 32 26
E: zorgbemiddeling@cordaan.nl