Je ziet een vrouw met een zwarte knot vanaf haar rug. Ze roert in een metalen schaal op een metalen tafelblad aan een groot raam aan de straat met daarop stickers van Amsterdamse grachtenpandjes.

Werken

Lukt het maar niet om een baan te vinden die echt bij jou past? Of voel je je nog steeds erg onzeker en onwennig op de werkvloer? Dan kunnen onze werkbegeleiders en jobcoaches jou zeker helpen bij het vinden en behouden van een leuke en uitdagende baan.

Een leuke en uitdagende baan kan - met de juiste hulp en begeleiding - een effectief middel zijn tegen psychische klachten. Steek je handen dus uit de mouwen, ga aan de slag of volg een interessante training, cursus of opleiding.

Cordaan helpt je aan passend werk of een interessante studie en biedt precies de ondersteuning die jij nodig hebt. 
 

Werken en leren op een manier die bij je past

 • We plaatsen je bij een reguliere werkgever en zorgen voor ondersteuning op de werkplek. Daarbij houden we natuurlijk rekening met je psychische gesteldheid. Zo kun je in een veilige omgeving kennis en werkervaring op doen. En uitgroeien tot een vaste kracht op de werkvloer.

  Individuele plaatsing
 • In winkelcentrum De Banne in Amsterdam-Noord liggen de leuke (bij)baantjes voor het oprapen!  
  Wat wil jij doen? Meewerken in de lokale kerk of bibliotheek, of toch liever in een grote supermarkt, winkel of restaurant?  

  Werken in De Banne
 • Een vrouw in een jurk kijkt over de schouder van een man mee naar een schrijfblok op tafel.

  Wil jij jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen? Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren? Meld je dan aan voor een leuke en leerzame training. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kookworkshop, een BHV-cursus of gastvrijheidstraining? Of wil je liever een nieuwe taal leren spreken? Het kan allemaal!

  Trainingen

Het Leerwerkbedrijf

Mocht ons reguliere ondersteuningsaanbod niet toereikend zijn om weer aan de slag te gaan. Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een plek binnen Het Leerwerkbedrijf van Cordaan. Dit gaat altijd in overleg met afdeling instroom.

Het Leerwerkbedrijf ondersteunt mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt om zo veel mogelijk mee te kunnen doen aan de maatschappij. Iedereen leert en werkt bij ons in de praktijk, met een leer- en ontwikkeltraject op maat.

Je leert en werkt bij het Leerwerkbedrijf altijd op een manier die bij jou past. Wij helpen je om je zelf te ontwikkelen als werknemer. En je leert een vak waarvoor je ook certificaten kunt behalen.

Werkend leren bij Cordaan is leuk en uitdagend, kijk maar naar deze video...

Aanmelden doe je zo

 1. 1 Aanmelden

  Wil jij werken en leren bij Cordaan of bij een bedrijf? Meld je dan aan bij onze afdeling instroom. Tel.: (020) 229 00 88 E: werk-dagbesteding@cordaan.nl. Of vul onderstaand aanmeldformulier in.

 2. 2 Kennismaken

  We nemen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en mogelijkheden op werkgebied.

 3. 3 Op zoek naar een leuke baan

  We helpen jou bij het vinden van een leuke baan.

Een jonge man met kort haar, een baardje en een zwart koksuniform serveert een dienblad met drie kopjes koffie op een houten tafel. Aan tafel zitten drie mensen.
In een industriële keuken werkt iemand met een zwarte koksbuis en blauwe handschoenen aan. Hij bereidt kip in een grote vergiet. Op de achtergrond zie je 2 personen in dezelfde werkkleding.
Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl