Een vrouw in een jurk kijkt over de schouder van een man mee naar een schrijfblok op tafel.

Trainingen

Wil jij jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen? Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren en uit te proberen? Meld je dan aan voor een training bij een Cordaan-inlooplocatie en ervaar zelf hoe leuk en leerzaam dat is.

Leren en ontwikkelen

Je bent nooit te oud (of jong!) om te leren. Daarom nodigen wij je uit om mee te doen aan onze leuke en leerzame trainingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kookworkshop, een BHV-cursus of een training over gastvrijheid? Of wil je graag een nieuwe taal leren spreken? Het kan allemaal bij Cordaan! 

Aanmelden doe je zo

 1. 1 Aanmelden

  Kom naar een inlooplocatie van Cordaan en meld je aan bij onze participatiecoach of begeleider. Om deel te kunnen nemen aan een training, moet je wel al ingeschreven staan bij Cordaan.

 2. 2 Gesprek

  Er volgt een gesprek met één van onze coaches. Samen met jou gaan we op zoek naar een passende training.

 3. 3 Lekker trainen

  Is er nog een plekje vrij? Dan plaatsen we jou op de deelnemerslijst en ontvang je van ons informatie over datum, tijd, locatie en benodigdheden. Succes!

Locatieoverzicht

Wil je meedoen aan een leuke training op een van onze inlooplocaties. Kijk dan hier naar het overzicht.

Locatieoverzicht

Veelgestelde vragen

 • Nee. Onze trainingen en bijeenkomsten zijn in principe gratis. Wel kan er bij sommige trainingen een kleine bijdrage gevraagd worden voor materiaalkosten. 

 • Jazeker, graag zelfs! Als jij goed les kunt geven en het leuk vindt om specifieke kennis met anderen te delen, dan mag jij een leuke training verzorgen. Enige voorwaarde is dat de deelnemers er wel echt mee geholpen zijn. 

 • Jazeker, bij sommige trainingen kun je een certificaat behalen. Dat staat goed op jouw CV! 

 • Bij een beperkt aantal trainingen is dat zeker mogelijk. Dat neemt niet weg dat het veel leuker en gezelliger is om gewoon in de lesruimte aanwezig te zijn. Want dat komt de interactie tussen de cursisten en trainer zeker ten goede!

Kunnen wij je helpen?

Wil je ook een keertje meedoen aan een leuke training en sta je al bij ons ingeschreven? Loop dan eens bij ons binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Cordaan-inlooplocaties met trainingsaanbod:
Clubhuis Noord 
Centrum Kijkduin 
Osdorperhof 
De Kadoeler

Een man met donker haar en een baard staat naast een groot beeldscherm. Daarvoor staat een grote, vierkante tafel en zitten er 6 mensen mee te kijken naar het scherm.
Een man met donker haar en een baard zit achter een computer. Achter hem kijken drie mensen mee naar het scherm.
In een oranje vlak staan twee tekstballonnen. In een van de ballonnen staat een helpende hand.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over wat wij voor je kunnen doen? Of wil je meteen zorg aanvragen? Dan kun je ons op werkdagen tussen 9 en 5 uur bellen. Je kunt ons ook een e-mail sturen.

Cliënten Servicebureau

T: 088 267 32 26
E: zorgbemiddelingvgzenggz@cordaan.nl