Welkom bij Sportclub Cordaan!

Wil jij elke week lekker voetballen?
Of mee gaan zwemmen?
Meld je aan en doe mee!

IK DOE MEE

Bewegen thuis - in coronatijd

In coronatijd begon Sportclub Cordaan met het maken van filmpjes waarmee je kunt bewegen thuis. Klik hieronder voor de link naar ons YouTube-kanaal om alle video's te zien. Hieronder alvast een voorproefje met drie verschillende filmpjes.

Dansen!

Fitness Workout

Spelletjes met propjes

Wat kun je doen bij Sportclub Cordaan?

 • Basketbal

  Samen of alleen ga je in een van onze sportzalen of lekker buiten aan de slag met basketbal. Via verschillende oefeningen zul je het basketballen steeds beter onder de knie krijgen.

  Inschrijven voor basketbal

 • Voetbal

  Met de groep ga je buiten in de wijk aan de slag met een potje voetbal. Bij slecht weer kan er uitgeweken worden naar een van onze sportzalen. Soms zal er ook mee gedaan worden aan voetbaltoernooitjes die worden georganiseerd.

  Inschrijven voor voetbal

 • Wandelen

  Onder begeleiding van een van onze coaches ga je buiten de buurt verkennen, dit kan in de buurt van je woning, dagbesteding of daar waar jij graag wilt. Samen kiezen jullie een mooie route. Dit kan elke week verschillen.

  Inschrijven voor wandelen

 • Bewegen en bewogen worden

  Mensen die zichzelf niet in beweging kunnen zetten, kunnen verschillende manieren van beweging ervaren. Je kunt denken aan het door bewegen van de spieren, schommelen, rolstoelfietsen. Bij alles wordt gekeken naar de mogelijkheden van de cliënt.

  Inschrijven voor bewegen

 • Fitness

  Onder begeleiding van een van onze coaches ga je in een van onze fitnessruimtes aan de slag, je krijgt uitleg over de apparaten en over hoe je het beste kunt trainen. De coach maakt ook een persoonlijk trainingsschema om zo goed aan je doel te kunnen werken.

  Inschrijven voor fitness

 • Zwemmen

  Individueel of in een groep ga je het water in. Je kunt meedoen aan verschillende activiteiten, zoals baantjes zwemmen, ontspanning of spelactiviteiten. We kunnen gebruik maken van verschillende materialen in het water om jouw doelen te bereiken. Deze activiteit kun je doen in verschillende zwembaden in Amsterdam.

  Inschrijven voor zwemmen

 • Gevarieerd bewegen

  Tijdens dit beweegmoment wordt er samen met de groep of de individuele cliënt besloten wat er gedaan gaat worden je kunt denken aan (wandelen, basketballen, voetballen, frisbeeën, hockey enzovoort…) Je leert op deze manier veel verschillende sporten.

  Inschrijven voor gevarieerd bewegen

 • Hardlopen

  Ben jij een hardloper, maar wil je het graag samen met iemand doen of wil je graag leren hardlopen. Dan is dit precies wat je zoekt. Samen met de coach kun je hardlopend de omgeving verkennen of je klaar maken voor een mooie hardloopwedstrijd. Stapsgewijs zul je leren om een langere tijd achter elkaar hard te kunnen lopen.

  Inschrijven voor hardlopen

 • Watsu

  Watsu is een heerlijke manier van bewegen, doordat je wordt gedragen, rustig bewogen en gemasseerd in extra verwarmd water. De rug wordt ontlast, de wervelkolom en gewrichten worden soepel bewogen en het hele lichaam wordt gerekt en gestrekt in vloeiende bewegingen. Watsu is voor iedereen geschikt!

  Inschrijven voor watsu

Wij hebben erg veel zin om samen met jou te gaan sporten.
Durf jij de uitdaging ook met ons aan?

HOE WERKT DE INSCHRIJVING?

Stap 1: Inschrijven

Vul het inschrijfformulier alleen of samen met iemand in. Dit wordt verstuurd naar Sportclub Cordaan. Als we het formulier hebben ontvangen nemen we binnen 2 weken contact met je op.
LET OP! Omdat het erg druk is, kunnen op dit moment alleen clienten van Cordaan zich inschrijven bij Sportclub Cordaan.

Stap 2: Contact met Sportclub Cordaan

Na het ontvangen van je inschrijving neemt de contactpersoon van Sportclub Cordaan contact met je op en maken we een afspraak. Samen bespreken we jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Ook praten we over welke activiteit en welke groep het beste bij je past. We vullen formulieren in, waarna je snel kunt starten met de activiteit.

Stap 3: Doelen bepalen en wensen vastleggen

Als alle formulieren zijn ingevuld en het duidelijk is bij welke activiteit je gaat deelnemen, maak je kennis met de coach die de activiteit begeleidt. Samen met de coach bespreek je jouw doelen Je let hierbij op wat je wilt en wat je kunt. De coach vertelt je wat voor kleding je mee mag nemen.

Stap 4: Sporten!

Zijn alle formulieren ingevuld? Weet je wat de doelen zijn en heb je jouw wensen goed besproken? Dan kun ja aan de slag bij jou coach! Heel veel plezier!

Over Sportclub Cordaan

Sportclub Cordaan is een initiatief van Cordaan. Het doel is mensen een sportieve tijdsbesteding te bieden waardoor zij mensen ontmoeten, meer energie krijgen en lekkerder in hun vel gaan zitten.

Contact

Meer weten? Neem contact op met Sportclub Cordaan:
E: sportenbewegen@cordaan.nl
T: 06 131 14 296