Overzicht agenda

Resultaat 1 - 10 van 242
 • Foto-expositie: Pride Photo in Nieuw Vredenburgh

  In het restaurant van Nieuw Vredenburgh is de hele maand februari en maart een foto-expositie van Pride Photo te zien. Pride Photo is een internationale prijs voor fotografie waarin lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders centraal staan om waarmee seksuele en genderdiversiteit tot uitdrukking wordt gebracht. De wedstrijd is een initiatief van o.a. COC Amsterdam.

  van maandag 15 februari 2021 uur
  tot woensdag 31 maart 2021 uur

 • Outsider Art Galerie - Bekijk de expositie MONSTERS! online

  Outsider Art Galerie kan haar deuren nog niet openen en daarom is de huidige tentoonstelling MONSTERS! nu online te bezoeken. Neem een kijkje vanaf uw bureau of luie stoel!

  van vrijdag 15 januari 2021 uur
  tot dinsdag 9 februari 2021 uur

 • Kijktip: Vanavond om 20.30 uur op NPO1 het jaarlijkse Knoop Gala

  Ieder jaar rond Kerstmis wordt in Carré het Knoop Gala georganiseerd. Een feestelijke TV show waarin mensen met een verstandelijke beperking optreden samen met Nederlandse artiesten en het Metropole Orkest. Dit jaar doet ook onze eigen ster Charles Nieuwenhuijs mee!

  dinsdag 22 december 2020

 • Webinar IPS 'Werken en leren met LVB'

  Voor mensen met een LVB wordt het steeds moeilijker om te participeren in onze steeds complexer wordende samenleving. Het vinden van (betaald) werk is voor hen lastig.

  donderdag 10 december 2020

 • Bijzonder project: Dementees x Spoken Word

  Cordaan organiseert dit jaar voor het eerst het event Dementees x Spoken Word. Dit project wil publiek op een artistieke manier in contact te brengen met de bijzondere belevingswereld van mensen met dementie en een nieuw geluid laten horen. Om meer positieve aandacht te genereren voor mensen met dementie en hen een waardevolle rol in de samenleving te laten blijven spelen zochten we naar overdrachtsvormen van het Dementees binnen verschillende kunstdisciplines.

  donderdag 28 januari 2021

 • Voorlichtingsbijeenkomst ‘Wat als de zorg te zwaar wordt?’

  Voor mantelzorgers in Centrum. Door ziekte of door ouder worden is er thuis vaak meer zorg nodig. Hoe vindt u de juiste hulp en hoe wordt die gefinancierd? Waarmee moet u rekening houden als uw naaste wordt opgenomen in een verpleeghuis? Wanneer is een Persoonsgebonden budget zinvol? Markant en Centram geven antwoord op deze en andere vragen. Deelname is gratis.

  donderdag 22 oktober 2020

 • Burendag in Noord

  Vrijdag is het burendag in Noord! Bij De Werf gaan we op pad met een groepje stoere meiden en mannen van de groengroep om de buurt een fikse schoonmaakbeurt te geven.

  vrijdag 25 september 2020

 • Meet & Greet Bert van Wijnen | Naomi Schupper | Marcello Pieter Stokhof

  Op donderdag 27 augustus organiseert Outsider Art Galerie vanaf 14 uur een Meet & Greet met kunstenaars Bert van Wijnen, Naomi Schupper en Marcello Stokhof. Er kunnen maximaal 10 personen per keer de galerie in en we hanteren tijdslots. Je kunt je hiervoor aanmelden door op één van de link te klikken:

  donderdag 27 augustus 2020

 • De Gooyer in ‘Anita wordt Opgenomen’

  In het nieuwe seizoen van Anita wordt Opgenomen loopt Anita Witzier mee in zes verschillende instellingen voor ouderenzorg. Wekelijks bezoekt Anita een andere instelling, waaronder onze locatie De Gooyer in Amsterdam Oost. Ze ondergaat de dagelijkse realiteit.

  zondag 13 september 2020

 • Pride Week: Mini-Milkshake livestream

  Bij Cordaan kan je helemaal jezelf zijn en mag je houden van wie je wilt. Dat is ook precies de reden dat wij Pride Amsterdam al jaren een warm hart toedragen. Omdat wij dit jaar vanwege COVID-19 niet mee kunnen varen in de botenparade (Canal Pride), hebben wij een alternatief programma opgesteld. Speciaal voor Cordaan-cliënten en rekening houdend met de RIVM-maatregelen.

  vrijdag 24 juli 2020

Pagina's