Overzicht agenda

Resultaat 1 - 10 van 229
 • Wintertheetuin Klarenbeek: Wegens succes elke laatste zondag van de maand geopend!

  De theetuin aan de Ouderkerkerdijk aan de Amstel is onderdeel van boerderij Klarenbeek. Het is een knusse plek waar je kan ontsnappen aan de dagelijkse drukte van de stad. Iedereen is van harte welkom voor een lekkere kop thee, soep, een wandelingetje over de moestuin of een wandel-/fietstocht langs de Amstel. Ook zijn er biologische groenten te koop.

  zondag 23 februari 2020

 • Alzheimer Café: Gedragsverandering en onbegrepen gedrag bij dementie

  Waarom verandert het gedrag van mensen met dementie? Wat zijn belangrijke factoren en wat is beïnvloedbaar? In het Alzheimer Café zal dokter Blaauw vertellen over gedragsverandering en onbegrepen gedrag bij mensen met dementie.

  dinsdag 21 januari 2020

 • Open Avond Het Spaarnhout

  In 2020 een frisse start in de zorg maken? Onze nieuwe zorglocatie Het Spaarnhout zoekt nog nieuwe collega’s! Op maandag 3 februari ben je vanaf 16:30 uur van harte welkom om een kijkje te nemen op ons mooie, spiksplinternieuwe zorglocatie. We zijn op zoek naar verzorgenden IG en verpleegkundigen. Neem je je cv ook mee? Tot 3 februari!

  maandag 3 februari 2020

 • Alzheimer Café: Dementie en lekker eten

  Waarom hebben mensen met dementie problemen met eten? Wat zijn belangrijke factoren en wat is beïnvloedbaar? In het Alzheimer Café vlak voor kerst vertelt Chantal Pleune over voedingsproblemen bij mensen met dementie.

  dinsdag 17 december 2019

 • Kom op 5 maart naar de Meet & Greet in Beth Shalom!

  Een nieuwe start in de zorg maken? Bij Beth Shalom zoeken we nieuwe collega’s. Ben jij een helpende of verzorgende IG met ambitie door te groeien, een verpleegkundige of een zorg-student? En wil jij kans maken op een gloednieuwe fiets van Cordaan? Kom dan op donderdag 5 maart naar Beth Shalom!

  donderdag 5 maart 2020

 • After Van Genk

  Veel fascinaties van Nederlands beroemdste outsider kunstenaar Willem van Genk worden door andere outsider kunstenaars gedeeld. Vervoer over land, zee of in de lucht en het drukke stadsleven, verbeeld in tekeningen, schilderijen en objecten, zijn het onderwerp in de deze tentoonstelling. Van Genk’s iconische trolleybussen inspireerden een aantal outsider kunstenaars tot het maken van hun eigen versie tijdens een serie workshops die eerder dit jaar werd georganiseerd door Outsider Art Ateliers, Ateliers de Wijde Doelen en Kunstwerkplaats Kijkoor. Deelnemende kunstenaars: Lionel Plak, Jacco Kranendonk, Georgina Ruhl, Ron Oosterbroek, Bob van Buuren, Jefke Dijkstra, Hans Ploos van Amstel en anderen. De tentoonstelling wordt op donderdag 12 december om 15:00 uur geopend door Ans van Berkum, curator ‘Woest’ – Outsider Art Museum

  van vrijdag 13 december 2019 uur
  tot zondag 23 februari 2020 uur

 • Kerstmarkt in Nieuw Vredenburgh

  Woensdag 11 december is er van 10.00 uur tot 15.00 uur een Kerstmarkt in verpleeghuis Nieuw Vredenburgh. De kerstspullen worden voor lage bedragen aangeboden. De opbrengst gaat naar activiteiten voor de (buurt)bewoners. Iedereen is van harte welkom om te komen struinen in het ruime assortiment.

  woensdag 11 december 2019

 • Kerstmarkt op De Werf

  Wilt u verkopen of komt u kopen? Dat kan op 11 december tijdens de kerstmarkt op De Werf. Er is ook een Kerstbingo met leuke prijzen en er is tweedehands kleding te koop.

  woensdag 11 december 2019

 • Eerste winter-theetuin-opening in Klarenbeek

  Boerderij Klarenbeek is een mooie plek, een oude boerderij gelegen aan de Amstel. De horecagroep van Klarenbeek viert op zondag 24 november de eerste winter-theetuin-opening!

  zondag 24 november 2019

 • Themabijeenkomst Wet Zorg en Dwang

  Het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg regio Groot Amsterdam nodigt u uit voor de themabijeenkomst "De Cliëntenraad en de Wet zorg en Dwang" op maandag 25 november 2019.

  maandag 25 november 2019

Pagina's