Overzicht agenda

Resultaat 1 - 10 van 102
 • Gratis training voor mantelzorg-ondersteuners: ‘Werk en mantelzorg combineren’

  Ondersteunt u mantelzorgers en wilt u werkende mantelzorgers beter begeleiden? Volg dan op 22 juni de train-de-trainer ‘Werk en mantelzorg combineren’, die wordt verzorgd door Hanneke de Boer, van het Expertisecentrum.

  donderdag 22 juni 2017

 • Gratis training voor mantelzorgers: 'Werk en mantelzorg combineren'

  Op vrijdag 16 juni 2017 organiseert Markant een gratis ééndaagse training voor Amsterdammers die een baan combineren met de zorg voor een naaste. In de training krijgt u praktische informatie en tips hoe u een goede balans vindt tussen werk, de zorg voor uw naaste en zorgen voor uzelf.

  vrijdag 16 juni 2017

 • Bijeenkomst Alliantie Wijkzorg Noord

  Op donderdag 1 juni a.s. organiseert Alliantie wijkzorg Noord een feestelijke bijeenkomst genaamd 'Aan tafel met de Noorderlingen'. Met een hapje, een drankje en muziek wordt uitleg gegeven wat Wijkzorg is en wie daarbij horen. Alliantie Wijkzorg Noord nodigt iedereen die zich bezig houdt met (wijk)zorg in Noord van harte uit om elkaar te ontmoeten en de samenwerking in onze wijk te versterken.

  donderdag 1 juni 2017

 • 'Goed leven met dementie, hoe doen we dat?' - Symposium

  Deze zomer vindt het symposium over goed leven met dementie plaats. Antropologen van de Universiteit van Amsterdam en de Dementie Verhalenbank presenteren resultaten uit hun onderzoeken naar het leven met dementie in Nederland. Aan de hand van hun studies gaan zij met u – mensen met dementie, naasten, professionals en vrijwilligers in de zorg, belangenbehartigers en bestuurders – in gesprek. Zij bespreken met u wat er nodig is om een leven met dementie, mét de uitdagingen en dilemma’s waarmee het gepaard gaat, positief vorm te geven. We nodigen u van harte uit om aan dit symposium deel te nemen en zien ernaar uit om met u in gesprek te gaan!

  van vrijdag 23 juni 2017 uur
  tot zaterdag 24 juni 2017 uur

 • Vaar met ons mee door de Amsterdamse grachten

  Wil je een leuk uitje organiseren met cliënten of collega’s en ben je op zoek naar een originele invulling van deze dag? Kies dan eens voor één van Amsterdams meest populaire uitjes: een rondvaart door de Amsterdamse grachten!

  van maandag 15 mei 2017 uur
  tot woensdag 31 mei 2017 uur

 • Outsider Art op de KunstRAI

  Outsider Art speelt dit jaar een belangrijke rol op de KunstRAI. Samen met enkele gespecialiseerde galerieën presenteert het Outsider Art Museum op het Outsider Art Plein deze ongepolijste kunststroming. Van de Outsider Art Ateliers wordt werk van Sijtze Keur getoond. Daarnaast is er werk te zien van de in 2014 overleden outsider Evert Panis. De KunstRAI is van woensdag 31 mei tot en met maandag 5 juni in de Amstelhal van de RAI te Amsterdam.

  van woensdag 31 mei 2017 uur
  tot maandag 5 juni 2017 uur

 • Uitnodiging workshop 'Hoe is het om een verstandelijke beperking te hebben?'

  De ED’s van Cordaan (ervaringsdeskundigen met een licht verstandelijke beperking) nodigen u van harte uit voor deze workshop. Ze nemen u mee in hun wereld: hoe is het om een verstandelijke beperking te hebben? Waar lopen ze tegen aan? En waar zijn ze juist goed in?

  maandag 24 april 2017

 • Alzheimer Café: Hoe technische innovatie de zorg en veiligheid van mensen met dementie kan verbeteren

  Op dinsdag 16 mei staat het Alzheimer Café in het teken van technische innovatie. Technisch is er steeds meer mogelijk, ook in en om het huis van iemand met dementie. Bart Hattink is promovendus bij het VU medisch centrum afdeling psychiatrie en vertelt over mogelijke ondersteuning in huis met technische middelen.

  dinsdag 16 mei 2017

 • Uitnodiging brunch LHBTI bij De Gooyer

  De Gooyer nodigt mensen met een verstandelijke beperking die LHBTI (Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel, Transgender of Intersekse) zijn, van harte uit voor een gezellige brunch op zaterdag 29 april. Ook mensen van buiten Cordaan zijn welkom.

  zaterdag 29 april 2017

 • Black & White, European Outsider Art

  Van verfijnde figuratie tot expressieve abstractie. Veel outsider kunstenaars gebruiken voor hun kunstwerken slechts een zwarte fineliner, grafietpotlood of houtskoolkrijtje. Dat dit heel bijzonder werk oplevert kunt u zien in deze tentoonstelling. Kunstwerken uit Ierland, Engeland, Denemarken, België, Spanje en Nederland laten een grote rijkdom en variatie zien in het gebruik van zwart-wit.

  van woensdag 21 juni 2017 uur
  tot zondag 24 september 2017 uur

Pagina's