Overzicht agenda

Resultaat 1 - 10 van 93
 • Filmpremière 'Je bent mooi als je bent'

  Filmmaker Valerie Granberg heeft een prachtige en indringende film gemaakt over de bijzondere band Wimpie en de Domino’s. Op zondag 9 april is de première van 'Je bent mooi als je bent'.

  zondag 9 april 2017

 • Lancering activiteitenboekje voor mensen met een licht verstandelijke beperking in Zuidoost

  Ik wil met jou…in Zuidoost is een initiatief van Stichting Prisma in samenwerking met zorg, welzijn en gemeente Amsterdam Zuidoost. Samen met buurtgenoten en welzijnspartners is in stadsdeel Zuidoost onderzocht welke bestaande activiteiten toegankelijk zijn voor mensen met een verstandelijke beperking. Zowel voor jongeren als volwassenen. De activiteiten variëren van ontmoeten, bewegen, sporten, samen eten tot creatieve activiteiten.

  dinsdag 21 maart 2017

 • Alzheimer Café: Mantelzorgen

  Steeds meer bewoners in Amsterdam Nieuw West krijgen te maken met mantelzorgen. Maar wat houdt dit nu in, wat komt er allemaal bij kijken en hoe organiseer je dit dan? Brigitte Smit is zelf mantelzorger en zal in het Alzheimer Café van 21 maart vertellen over haar ervaringen.

  dinsdag 21 maart 2017

 • Informatiebijeenkomst bij d'Oude Raai

  Op donderdag 16 maart 2017 organiseert d'Oude Raai in het kader van de Nationale Week van Zorg en Welzijn een ontspannen informatieve bijeenkomst. U bent van harte welkom!

  donderdag 16 maart 2017

 • Heerlijk dagje zeevissen in de Oosterschelde

  Tijdens de Prokkelweek organiseren bedrijven diverse activiteiten. Eén daarvan is Zeevissen.

  dinsdag 13 juni 2017

 • Welkom bij de Zorgmarkt Berkenstede in Diemen!

  13 t/m 18 maart vindt de week van 'Zorg en Welzijn' plaats. Tijdens deze week openen welzijnsorganisaties hun deuren om te laten zien hoe het toegaat op de werkvloer. Bij ons bent u welkom op zaterdag 18 maart!

  zaterdag 18 maart 2017

 • Open dag en High Tea bij De Riekerhof

  Buurtbewoners en belangstellenden zijn van harte welkom om van dichtbij kennis te maken met Woon- en zorgcentrum De Riekerhof.

  dinsdag 14 maart 2017

 • Outsider Art in de Hermitage 1 jaar!

  Op 16 maart is het een jaar geleden dat koningin Máxima het Outsider Art Museum en de Outsider Art Galerie/Ateliers/Artotheek opende. Wij vieren daarom feest en is er van alles te doen, zowel in het museum als de galerie en de ateliers. De gehele dag kun je deelnemen aan instaprondleidingen, er zijn meet & greets met de kunstenaars en bezoekers kunnen worden geportretteerd. Kopers van een kunstwerk krijgen een mooie attentie. Kom langs!

  donderdag 16 maart 2017

 • Vriendendag Stichting Cornuit

  De onafhankelijke Stichting Cornuit heeft tot doel voor cliënten van Cordaan iets extra’s te doen. Één ervan is het organiseren van de jaarlijkse Vriendendag.

  donderdag 1 juni 2017

 • Prokkelweek 2017 van start en Cordaan doet ook mee

  2017: Prokkelweek 10 jaar

  van maandag 12 juni 2017 uur
  tot zondag 18 juni 2017 uur

Pagina's