De Buren

Altijd bij u in de buurt!

De Buren is het label voor de ouderendagbesteding van Cordaan, waarbij zorg wordt verbonden met welzijn en ondersteuning in de wijk.

De Buren is er voor u!

De Buren is er in steeds meer buurten in Amsterdam. Je kunt bij De Buren terecht voor ontmoeting, gezonde en gezellige activiteiten, en verschillende vormen van dagbesteding. Ook kun je informatie krijgen over mogelijke ondersteuning als je niet (meer) alles zelf kunt doen. Of wie weet ontmoet je wel een buurvrouw of buurman die jij kan helpen. Er is altijd wel wat te doen bij De Buren!

Wat kan ik doen bij De Buren?

Bij de Buren locaties kunt u meedoen met allerlei verschillende activiteiten. Of het nu gaat om ontmoeting, buurt- en welzijnsinitatieven of dagbesteding voor ouderen. We gaan altijd uit van uw vraag en wens. Op de verschillende locaties ligt de nadruk op tuinieren, creativiteit, ambachtswerk, gespreksgroep of natuurlijk de bingo.

Waarom De Buren?

De Buren is een label waarbij samenwerking in de buurt centraal staat. Ouderen moeten zonder problemen deel kunnen nemen aan verschillende activiteiten, zonder dat er steeds weer nieuwe afspraken of intakes gemaakt moeten worden. Bij De Buren locaties is er daarom ruimte voor professionele zorg, welzijn én informele zorg- en buurtinitiatieven. Actieve bewoners kunnen hier ook hun eigen activiteiten organiseren, zolang iedereen maar mee kan doen. Onze participatiecoaches weten als geen ander hoe je actief kan blijven in je eigen omgeving, ook als je ouder wordt en zorgondersteuning nodig hebt. Vaak is er vanuit thuis respijtzorg nodig, dit bekijken we helemaal vanuit uw perspectief. Kom langs voor een gesprek en kijk wat er wél mogelijk is!

Waar vind ik De Buren?

Kadoelerbreek

Banne Buikslootlaan 147
1034 AC Amsterdam
(020) 493 63 39
kadoelerbreek@deburen.amsterdam

Kastanjehof

Kastanjeplein 60
1092 LA Amsterdam
(020) 462 69 35
kastanjehof@deburen.amsterdam

d'Oude Raai

Ferdinand Bolstraat 321
1072 MA Amsterdam
06 554 28 937
info@deburen.amsterdam

Osdorperhof

Pieter Calandlaan 84
1068 NP Amsterdam
(020) 886 07 45
osdorperhof@deburen.amsterdam

Atelier De Gooyer

Commelinstraat 67 
1093 TP  Amsterdam
06 343 41 090
gooyer@deburen.amsterdam

Atelier Het Spaarnhout

Revaleiland 4
1014 ZG Amsterdam
020 204  84 25
spaarnhout@deburen.amsterdam

Meer weten?

Wil je meer weten over De Buren, of heb je ideeën voor samenwerking met De Buren?
Mail dan naar:
info@deburen.amsterdam

Werken bij De Buren?

Werk je graag met eten en hou je van bedienen of bakken? Dan is werken bij De Buren echt wat voor jou! Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt kunnen zich aanmelden via afdeling Instroom:
T: (020) 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl