Wonen en logeren voor kinderen met een verstandelijke beperking

Bijna alle kinderen vinden het leuk om te logeren. Voor kinderen met een matige of ernstige verstandelijke beperking is dit vaak minder eenvoudig dan voor kinderen zonder beperking. Zoekt u een plek waar uw kind met veel plezier kan logeren? Ook al vindt u het misschien moeilijk de zorg voor uw kind aan een ander over te laten? Cordaan heeft twee fijne, veilige logeerhuizen met vertrouwde begeleiders.

Een fijne, vertrouwde logeerplek in Amsterdam

Voor kinderen met een matige, ernstige verstandelijke of meervoudig complexe beperking is logeren niet altijd eenvoudig. Zoekt u een plek waar uw kind met veel plezier kan logeren? Dat kan ieder weekend in Logeerhuis Dunya. Als uw kind veel specialistische zorg nodig heeft, kan het terecht op onze speciale logeergroep voor kinderen met een meervoudige complexe beperking op IJburg. 

 • Logeerhuis Dunya

  Logeerhuis Dunya is een fijne, veilige logeerplek  in Amsterdam Zuidoost met vertrouwde begeleiders. Dunya is elk weekend geopend. In de zomerperiode is het logeerhuis één week open voor vakantieopvang.

  Logeerhuis Dunya

 • Logeren in De Marius Meijboom

  Als uw kind veel specialistische zorg nodig heeft, kan het terecht op onze speciale logeergroep voor kinderen met een meervoudige complexe beperking op IJburg.

  Logeren met meervoudig complexe beperking (MCG)

 • Wonen in de Marius Meijboom

  Wonen doe je het liefst thuis in een vertrouwde, veilige omgeving. Soms kan dat niet en zult u ervoor moeten kiezen om uw kind elders te laten wonen. Dit kan zijn omdat uw kind zoveel specialistische zorg nodig heeft, dat het thuis niet meer haalbaar is. Voor kinderen met een meervoudige complexe beperking (MCG) hebben we een speciale woning op IJburg.

  Wonen voor kinderen met een beperking