Verwijzers Verpleeghuiszorg en Zorg Thuis

Wilt u een cliënt aanmelden voor zorg of specialistische verpleegkundige hulp thuis of voor langdurige zorg in een verpleeghuis? Wilt u informatie, advies of zoekt u een andere vorm van ondersteuning voor uw cliënt?

Het Cliënten Servicebureau helpt u graag verder: 
T: 088 267 32 26
E: zorgbemiddeling@cordaan.nl

 

Aanmeldportaal Tijdelijke Zorg Amsterdam

Bent u huisarts of werkzaam op een SEH in Amsterdam, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week patiënten aanmelden voor tijdelijke opname in de ouderenzorg via het Aanmeldportaal Tijdelijke Zorg Amsterdam via (020) 262 81 12. Klik hier voor meer informatie over het aanmeldportaal, de voordelen en de route.

Aanmeldportaal Tijdelijke Zorg Amstelland en Haarlemmermeer

Bent u huisarts in Amstelland en Haarlemmermeer dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week patiënten aanmelden voor tijdelijke opname in de ouderenzorg via het Aanmeldportaal Tijdelijke Zorg Amstelland en Haarlemmermeer via (023) 555 60 04. Klik hier voor meer informatie over het aanmeldportaal, de voordelen en de route.

Wlz indicaties

Voor de meeste vormen van zorg en ondersteuning bij Cordaan heeft een cliënt een Wlz indicatie nodig. Deze indicatie wordt afgegeven door het CIZ.

Ambulant Geriatrisch Team (AGT)

Het Ambulant Geriatrisch Team van Cordaan bestaat uit Specialisten Ouderengeneeskunde, Psychologen én Verpleegkundig specialisten. Zij werken nauw samen met paramedici en dementie casemanagers in de preventieve benadering t.a.v. achteruitgang en kwetsbaarheid van ouderen. Het behouden van kwaliteit van leven en het welzijn van deze kwetsbare patiëntgroep staat voorop. Lees meer >>

Gespecialiseerde Verpleging

Het Gespecialiseerd Verpleegkundig Thuiszorg Team (GVT) van Cordaan Thuiszorg is er speciaal voor mensen die ziek zijn, maar liever thuis worden behandeld dan in het ziekenhuis. Een team van deskundige verpleegkundigen van Cordaan Thuiszorg verleent specialistische verpleegkundige zorg aan huis. Gespecialiseerde Verpleging is er voor volwassenen en voor kinderen. Lees meer >>

Eerstelijnsproducten

De wijkverpleegkundigen van Cordaan kunnen - waar nodig - een gespecialiseerde fysiotherapeut of ergotherapeut inschakelen ter ondersteuning van de zorg en bij revalidatie van een cliënt. Lees hier meer over ons fysiotherapie en ergotherapie.

Uitvoeringsverzoek algemeen UITSLUITEND Gespecialiseerd verpleegkundig team (GVT)

Algemene Voorwaarden Zorgcontinuiteit overgang WLZ

NPS Zorg in de WIjk

Vanuit het kwaliteitskader wijkverpleging wordt sinds 2019 jaarlijks een cliëntentevredenheidsmeting gedaan. De Net Promoter Score (NPS) is een onderdeel van deze meting van de cliënten van Zorg in de Wijk. In 2021 is Cordaan Zorg in de Wijk door de cliënten beoordeeld met een 33,8*.

*De NPS kan variëren tussen de -100 en de +100.