Bijzonder Amsterdams

Dit label – met conceptstore in het hart van Amsterdam- legt de verbinding tussen de sociale ateliers en Amsterdammers, met producten waar het verhaal van de maker centraal staat.

Het label Bijzonder Amsterdams staat voor ambachtelijke producten. Elk product is handgemaakt en heeft zo zijn eigen unieke ‘handtekening’. Van lieve knuffels tot vrolijk servies, van toffe tafels tot praktische tassen. Stuk voor stuk uniek, met liefde en aandacht voor het ambacht. Maak kennis met de producten en de makers via de digitale brochure of ga langs in de conceptstore in hartje Amsterdam. Ook leuk: op werkdagen kun je hier ook koffie drinken en lunchen.  

 

 

Gewone spullen zijn er al genoeg.

Bezoek onze webshop

Onze mooie producten zijn te koop in onze webshop. Hier kunt u onze toppers en een groot deel van de vaste collectie vinden. Neem eens een kijkje.

Bezoek onze webshop

Bezoek onze conceptstore

Wilt u de producten eerst zien en voelen? Dat kan in onze conceptstore in hartje Amsterdam. Naast dat onze producten live te bewonderen zijn, kunt u op werkdagen tussen 10.00 tot 16.00 koffie drinken en lunchen. Meer weten over onze conceptstore klik hier

Heeft de webshop niet het product wat u zoekt. U kunt ook het bestelformulier gebruiken (pdf) en het naar info@bijzonderamsterdams.nl mailen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van wat wij doen en informatie ontvangen over onze producten? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief via info@bijzonderamsterdams.nl

Onze ateliers

Houtwerkplaats Bijzonder Amsterdams

De Houtwerkplaats

Keienbergweg 41
1101 XE Amsterdam
Tel. 06- 15 41 83 21
 

Bijzonder Amsterdams Atelier West

Atelier West

Gerrie Knetemannlaan 170
1061 MC Amsterdam
Tel. (020) 553 70 14
 

Bijzonder Amsterdams Atelier Noord

Atelier Noord

Gedempt Hamerkanaal 27
1021 KL Amsterdam
Tel. (020) 494 21 42