Bijzonder Amsterdams - de conceptstore

Bijzonder Amsterdams - de conceptstore

  • Zwanenburgwal 206, Amsterdam
  • 020 88 69 090

Sociale hotspot

Hier ondernemen we, zien we kansen en mogelijkheden. We werken aan onze maatschappelijke missie namelijk "het vergroten van de zichtbaarheid van de makers". In onze conceptstore staat het verhaal van de maker centraal. Dit is de plek om te onthaasten, zien, doen en ontmoeten.

Bekijk het filmpje van Priscilla die bij ons in de conceptstore werkt en de beste soepjes maakt >>

Winkelen, lunchen en vergaderen

Kado's

Producten van keramiek, textiel, grafisch werk en houten meubels van hoogwaardige kwaliteit. Alles is handgemaakt in diverse ateliers in de stad. Mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt doen daar waar ze heel goed in zijn: mooie producten maken. Onder het label “Bijzonder Amsterdams” worden deze producten verkocht.

 

Lunchen

Lunchen in een bijzondere omgeving en bediend worden door bijzondere mensen. Naast een goed kopje kofiie en een lekkere betaalbare lunch, zie je in deze lunchroom het verhaal van de maker terug in het interieur. Hier zit je aan de tafel die gemaakt is op de Houtwerkplaats, drink je koffie uit een kopje van het keramiekatelier en zit je op kussen gemaakt in het weefatelier. Kom eens binnen voor een kopje koffie.

Vergaderen

Naast het creatieve aspect en lekkere lunch, behoort bijzonder vergaderen ook tot de mogelijkheden. Betaalbaar vergaderen midden in de stad. Onze vergaderzaal biedt ruimte aan max 10 personen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wat wij kunnen bieden. Neem dan contact op via bovenstaande telefoonnummer.

Onze producten zijn ook te koop in onze webshop.

Naar de webshop

Contact

  • Bel 020 88 69 090

    maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 16:00 uur

  • Bezoekadres

    Zwanenburgwal 206 | 1011 JH | Amsterdam

Bereikbaarheid

Onze conceptstore is goed te bereiken met openbaar vervoer. Metrostation Waterloopplein en Nieuwmarkt zijn beide op 5 minuten loopafstand. In de directe omgeving is het betaald parkeren.