Bijzonder Amsterdams - de conceptstore

Bijzonder Amsterdams - de conceptstore

  • Zwanenburgwal 206, Amsterdam
  • 020 88 69 090

Sociale hotspot

Hier ondernemen we, zien we kansen en mogelijkheden. Hier werken we aan onze maatschappelijke missie. Hier staat het verhaal van de maker centraal. Dit is de plek om te onthaasten, zien, doen en ontmoeten.

Winkelen, Lunchen en Workshops

Kado's

Producten van keramiek, textiel, grafischwerk en houten meubels van hoogwaardige kwaliteit. Alles is handgemaakt in diverse ateliers in de stad. Mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt doen daar waar ze heel goed in zijn: mooie producten maken. Onder het label “Bijzonder Amsterdams” worden deze producten verkocht.

 

Lunchen

Lunchen in een bijzondere omgeving en bediend door bijzondere mensen. Naast een goed kopje kofiie en een lekkere betaalbare lunch, zie je in deze lunchroom het verhaal van de maker terug in het interieur. Hier zit je aan de tafel die gemaakt is op de Houtwerkplaats, drink je koffie uit een kopje van het keramiekatelier en zit je op kussen gemaakt in het weefatelier. Wellicht serveert de maker van het mooie kopje wel je koffie of lunch.

Vergaderen

Naast het creatieve aspect en lekkere lunch, behoort bijzonder vergaderen ook tot de mogelijkheden. Betaalbaar vergaderen midden in de stad. Onze vergaderzaal biedt ruimte aan max 10 personen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wat wij kunnen bieden. Neem dan contact op via bovenstaande telefoonnummer.

Contact

  • Bel 020 88 69 090

    maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 16:00 uur

  • Bezoekadres

    Zwanenburgwal 206 | 1011 JH | Amsterdam

Bereikbaarheid

Onze conceptstore is goed te bereiken met openbaar vervoer. Metrostation Waterloopplein en Nieuwmarkt zijn beide op 5 minuten loopafstand. In de directe omgeving is het betaald parkeren.