De ziel van de maker

In maart 2017 is de nieuwe servieslijn van Bijzonder Amsterdams gelanceerd: Een prachtig ambachtelijk, handgegoten servies. Het servies is onderdeel van een lijn. Zo is er op de Houtwerkplaats een rustieke broodplank gemaakt met portretten die ingebrand zijn en bij het weefatelier is een samenwerking geweest met het Textielmuseum in Tilburg. Hier zijn tafelkleden, servetten en theedoeken gemaakt met portretten. Op deze manier kun je genieten van een gedekte tafel met een goed gevoel

Prachtig ambachtelijk, handgegoten servies

In maart 2017 is de nieuwe servieslijn van Bijzonder Amsterdams gelanceerd: Een prachtig ambachtelijk, handgegoten servies. Het servies is onderdeel van een lijn. Zo is er op de Houtwerkplaats een rustieke broodplank gemaakt met portretten die ingebrand zijn en bij het weefatelier is een samenwerking geweest met het Textielmuseum in Tilburg. Hier zijn tafelkleden, servetten en theedoeken gemaakt met portretten. Op deze manier kun je genieten van een gedekte tafel met een goed gevoel.

De makers

Al de portretjes zijn beelden van de makers. Zij zijn op de foto gezet door één van de makers. Bij het grafische atelier zijn van al deze foto’s mooie portretten getekend. Ieder portret bijzonder omdat al onze makers uniek zijn. Vervolgens zijn er speciale mallen gemaakt met het portret onderin het keramiek, de zogeheten ‘ziel’. Zo is het servies ‘De ziel van de maker’ tot stand gekomen.

Dit mooie servies is te zien en te koop in onze webshop. Neem een kijkje naar wat wij nog meer verkopen.

Naar de webshop