De nieuwe Corso is uit! Creatief, wat is dat?

maandag 18 december 2023

"Iedereen is creatief. Bijna iedereen vindt het leuk om dingen te maken of bedenken. Gewoon beginnen en uitproberen." Dit zijn de woorden van onze gastredacteur Sara Louise. Zelf schrijft ze gedichten. In deze Corso over creativiteit vertelt ze hoe ze dat doet. En wist je dat zelfs dieren creatief zijn? Je leest het op pagina 6. Ook kunstenaar Ben Becker is ervan overtuigd dat iedereen kan schilderen en geeft tips: "Bedenk rustig wat je wilt maken. Wat je denkt ga je dan schilderen. Gewoon doen. Je wordt vanzelf beter." Hoe Ben te werk gaat zie je op pagina 12 en 13. En natuurlijk is er nog veel meer te lezen in deze Corso!

Heb je al zin om zelf iets te maken? Iedereen die de Corso thuis ontvangt, kan de schaar en de lijm erbij pakken. Met de bijlage van deze Corso kun je namelijk kaarsen maken van papier. Gezellig voor tijdens de feestdagen!

We wensen iedereen alvast een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar! 

Lees hier de Corso december 2023: Creatief, wat is dat?

Wil je de Corso juist wel of niet (meer) ontvangen? Laat ons dit dan weten door een mailtje te sturen naar corso@cordaan.nl.
Wil je zelf de Corso per mail ontvangen? Dat kan! Mail dan jouw adresgegevens naar corso@cordaan.nl of meld je aan voor de digitale verzendlijst.

Deel deze pagina