Theaterwerkplaats LeBelle

Hou jij van theater, dans en muziek maken en beoefenen?
En vind je het leuk om dit samen met een groep enthousiastelingen te doen?
Dan is Theater LeBelle voor jou!

Over Theater LeBelle

Theater LeBelle is een theaterwerkplaats voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Wij werken van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 15.00 uur. Samen met je collega’s en werkbegeleiders wordt er theater gespeeld, gedanst, geimproviseerd en muziek gemaakt. Daarnaast creeren wij samen voorstellingen waarbij we gezamenlijk het verhaal, de personages, de muziek en het decor bedenken en maken. Deze voorstellingen presenteren wij aan verschillende soorten publiek.

Past dit bij jou?

Het is belangrijk dat je het leuk vindt om theater te spelen, te dansen en bezig te zijn met muziek. Je vindt het leuk om jezelf expressief te uiten en je vindt het prettig om te werken binnen een groep. We bewegen geregeld gedurende de dag, een actieve en energieke houding is daarom belangrijk.

Wat kun je leren?

Bij Theater LeBelle ontwikkel je je spel- en dansvaardigheden. Hoe speel ik geloofwaardig een emotie of personage? Hoe kan ik zo groot of zo klein mogelijk bewegen? En welke muziek past hierbij? We geven betekenis aan wat we doen door samen te spelen, te bewegen, naar elkaar te kijken en te reflecteren. Daarnaast leer je improviseren, samenwerken en communiceren. Door middel van de diverse werkopdrachten werken we samen aan onze sociale- en emotionele vaardigheden.

  1. Informatie & aanmelden

    Via onze afdeling Instroom: tel 020 229 00 88 of via werk-dagbesteding@cordaan.nl.

  2. Kennismaken & intake

    We nemen contact op om jouw werkwensen en mogelijkheden te bespreken.

  3. We gaan voor je op zoek

    We helpen je om werk of een dagbesteding te vinden die bij jou past.

Of vul het aanmeldformulier in

Aanmeldformulier