Stem op Cordaan voor de Nationale Zorgvernieuwingsprijs!

dinsdag 15 november 2016

Cordaan dingt mee naar de Nationale Zorgvernieuwingsprijs. Samen met de HvA en VUmc bedachten we een plan om migrantenmantelzorgers te ondersteunen. U kunt uw stem nog uitbrengen!

De Nationale Zorgvernieuwingsprijs is een initiatief van ZonMw en het VSB-fonds. Met deze prijsvraag willen zij zoveel mogelijk innovatieve ideeën voor betere zorg en welzijn ondersteunen. Er kan een prijs van 75.000 euro worden verdiend voor de uitvoering van het idee.

Het thema van de Zorgvernieuwingsprijs is dit jaar Zorg voor welzijn van oudere migranten. In het door ons ingediende project zijn migrantenmantelzorgers en zorgprofessionals co-researcher in een ontwikkeltraject naar effectieve samenwerking in het zorgnetwerk rond een thuiszorgcliënt. In dit project onderzoeken de deelnemers samen hoe de formele (betaalde) en informele (onbetaalde) zorg voor migrantenouderen kan worden verbonden.

Inmiddels zijn we door naar de laatste ronde, waarbij er nog 60 kanshebbers over zijn.

Bekijk hieronder ons filmpje 'Kofi en Anja aan de keukentafel'. Als u wilt kunt u het liken of delen op Facebook, Twitter of LinkedIn. Op deze manier brengt u uw stem op ons uit.
We staan nu in de top tien. Help ons een plekje te bemachtigen in de top 5, zodat wij ons idee mogen pitchen op de Nationale Zorgvernieuwingsdag 29 november a.s.Stemmen kan nog tot 28 november.

Alvast veel dank!

Gerelateerde pagina's

Deel deze pagina