Pride & Cordaan. Cordaan vaart mee in de Canal Parade.

donderdag 2 augustus 2018

Op zaterdag 4 augustus vaart Cordaan weer mee tijdens de Canalpride. Het thema van de parade is dit jaar ‘Heroes’. Daarom varen dit jaar de Health Heroes van Cordaan mee, onze mensen die in de zorg werken en elke dag Amsterdammers ondersteunen die zorg nodig hebben.

Cordaan is er voor iedereen die zorg, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Voor ouderen met dementie of lichamelijke ongemakken, voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en voor mensen met psychische problemen. Afkomst, seksuele voorkeur, leefstijl, religie, leeftijd of beperking spelen geen rol; die verschillen geven Cordaan juist kleur. Deze kleur stralen we tijdens Pride uit, omdat wij trots zijn op de diversiteit die onze medewerkers dag in dag uit uitstralen en omarmen. Zij staan iedere dag klaar voor alle mensen in Amsterdam en zijn daarmee de zorghelden die wij tijdens Pride in de spotlights willen zetten.

Bij Cordaan ben je altijd een held of je nu een voorvechter bent van gelijke rechten, ‘out & proud’ of gewoon jezelf: Al onze medewerkers zijn helden! Tijdens de Canalpride omarmen wij zowel onze roze zorghelden als alle zorghelden van elke kleur.

Gerelateerde pagina's

Deel deze pagina