17 mei Opening 'Geïnspireerd door de Hollandse Meesters'

maandag 23 april 2018

Deze tentoonstelling is een unieke samenwerking tussen kunstenaars van de Outsider Art Ateliers, Abrona Ateliers en Atelier De Witte Olifant. Zij bezochten de tentoonstelling ‘Hollandse Meesters’ in de Hermitage Amsterdam, leerden over oude schildertechnieken en zijn daarmee in hun eigen ateliers aan de slag gegaan. Met als resultaat een bijzondere tentoonstelling van niéuwe Hollandse Meesters. Om de tentoonstelling helemaal onvergetelijk te maken is een speciaal Hollandse Meesters memory spel ontwikkeld, dat tijdens de opening op 17 mei door de kunstenaars wordt gepresenteerd. Opening tentoonstelling en presentatie memoryspel donderdag 17 mei 13:00 uur

Deze tentoonstelling is een unieke samenwerking tussen kunstenaars van de Outsider Art Ateliers, Abrona Ateliers en Atelier De Witte Olifant. Zij bezochten de tentoonstelling ‘Hollandse Meesters’ in de Hermitage Amsterdam, leerden over oude schildertechnieken en zijn daarmee in hun eigen ateliers aan de slag gegaan. Met als resultaat een bijzondere tentoonstelling van niéuwe Hollandse Meesters.
Om de tentoonstelling helemaal onvergetelijk te maken is een speciaal Hollandse Meesters memory spel ontwikkeld, dat tijdens de opening op 17 mei door de kunstenaars wordt gepresenteerd.

Opening tentoonstelling en presentatie memoryspel donderdag 17 mei 13:00 uur

Deel deze pagina