Dagbesteding Gaasper

Dagbesteding Gaasper

 • Soestdijkstraat 4, Amsterdam
 • (020) 312 23 23

Dagactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problemen

Als u een verstandelijke beperking heeft en bijkomende psychiatrische problemen, kunt u in Gaasper meedoen aan activiteiten in een veilige, rustige ruimte. U hebt een eigen, vaste begeleider die u helpt.

Activiteiten

U doet activiteiten die u interessant vindt, en waar u goed in bent. Dat kunnen arbeidsmatige activiteiten zijn, bijvoorbeeld inpakwerk, creatieve activiteiten, beweging, spelen en puzzels. Alle activiteiten hebben een duidelijk begin en einde.

U kunt werken en activiteiten doen in een groep, maar als u liever aan een eigen tafel werkt kan dat natuurlijk ook.

Begeleiding

Er is altijd begeleiding aanwezig op de groep. De begeleider kijkt goed naar wat u nodig heeft: veel of weinig hulp, een langzaam of snel tempo, ontspannen of stimuleren. Belangrijk is: u doet zoveel mogelijk zelf.

Vertrouwde gezichten en vaste begeleiders zijn belangrijk bij dagbesteding Gaasper. Er is voor iedereen persoonlijke aandacht. Met een individueel programma delen we de dag overzichtelijk in. Dit programma leggen we vast in een persoonlijk werkplan.

Wat kost het?

Dagbesteding bij Gaasper wordt betaald uit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Veel cliënten hebben al een Wlz-indicatie. Als u thuis woont of zelfstandig is een Wmo-beschikking nodig van de gemeente.

Wat betaalt u zelf?

Iedereen bij Gaasper betaalt een verplichte eigen bijdrage. Zowel de mensen die al een Wlz-indicatie hebben, als de mensen met een Wmo-beschikking van de gemeente.

Informatie over de verplichte eigen bijdrage kunt u krijgen bij het CAK.

Aanmelden

U meldt zich aan voor dagbesteding via afdeling Instroom:
T: (020) 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl

Heeft u nog geen indicatie? Dan helpen wij u met de aanvraag.

 1. Meer informatie

  Voor vragen kunt u terecht bij afdeling Instroom:
  T: (020) 229 00 88
  E: werk-dagbesteding@cordaan.nl

 2. Indicatie aanvragen

  Om hier dagbesteding te kunnen krijgen heeft u een indicatie nodig. Het Cliënten Servicebureau helpt u met het aanvragen van deze indicatie.

 3. Rondleiding

  Bent u geïnteresseerd in Gaasper? U bent van harte welkom voor een rondleiding.
  Bel gerust voor een afspraak: (020) 34 62 120.

Contact

 • Bel (020) 312 23 23

  maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

 • Bezoekadres

  Soestdijkstraat 4 | 1107 HG | Amsterdam

Bereikbaarheid

Gaasper is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Metrostation Reigersbos is op loopafstand. De metro's 50 en 54 brengen u naar het centrum van Amsterdam en het Centraal Station. Komt u met de auto? Dan parkeert u bij Gaasper gratis.