Burennetwerk

Burennetwerk en Cordaan hebben een samenwerkingsverband om meer te kunnen betekenen voor zorgprofessionals en cliënten van Cordaan. Burennetwerk koppelt mensen die hulp nodig hebben aan buren die graag een handje helpen.

Matchmaker Nicky Dankelman helpt Cordaan medewerkers met het zoeken naar de juiste oplossing voor de hulpvraag van hun cliënten. Nicky is te bereiken via de mail: nicky@burennetwerk.nl of op het nummer: 06 309 85 314.

Burennetwerk koppelt buurtgenoten aan elkaar voor eenvoudige klusjes of sociaal contact in héél Amsterdam

Wat doet Burennetwerk?

Burennetwerk ontstond in 2012  vanuit de overtuiging dat er veel bereidheid is in de stad om elkaar te helpen. De helpdesk verbindt mensen die willen helpen - de goede buren - aan mensen in hun buurt die wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Hierbij kunt u denken aan klusjes in huis of in de tuin, boodschappen, wandelen, een kopje koffie, hulp bij computeren, mee naar de dokter, samen naar het museum enzovoort.

Wat is een goede buur?

Een goede buur is een vrijwillige buurtbewoner die zich bij ons heeft aangemeld en een kennismakingsgesprek met ons gehad heeft. De goede buur vertelt ons waarbij zij of hij kan en wil helpen (en waar hij of zij goed in is). Het is geen getrainde vrijwilliger, maar gewoon een buurvrouw of buurman die graag wil helpen. Lees de verhalen over onze goede buren.

Aanmelden en vragen

Voor aanmeldingen en vragen kunt u Burennetwerk bereiken via:
T: (020) 623 97 71 of
E: helpdesk@burennetwerk.nl

De helpdesk is iedere ochtend telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 12:00 én iedere middag van 13:30 tot 16:30 (behalve vrijdagmiddag)