Ouwe Taart zoekt jonge vrijwilligers

Ouwe Taart is een sociale startup, gerund door zes studenten. Zij bakken - samen met jonge vrijwilligers - twee keer in de maand taarten, samen met de ouderen van verzorgingshuizen. Voor vrijdag 24 februari zoekt Ouwe Taart nog drie jonge, enthousiaste vrijwilligers die affiniteit hebben met de geur van versgebakken appeltaart.

De geur van de taart van oma is iets waarvan je al snel heimwee krijgt en denkt aan vroeger. Dit gegeven bracht de studenten van Ouwe Taart op het idee ouderen in contact te brengen met jonge vrijwilligers en hen samen heerlijke appeltaarten laten bakken. De taarten worden voorzien van een persoonlijk bericht en verkocht aan de liefhebber.

Sukying Wu en Anna Riemersma - programma manager informele zorg van Cordaan - zagen de meerwaarde van dit project, en brachten Ouwe Taart in contact met bewoners van o.a. De Boeg. Op vrijdag 24 februari zijn er dus nog vrijwilligers nodig. De bakochtend duurt ongeveer van 10:00-13:00.

Meer informatie over het project vindt u op de website van Ouwe Taart en op hun Facebookpagina.

Doet u liever ander vrijwilligerswerk of bent u niet jong genoeg? Kijk dan op de vrijwilligerspagina van Cordaan voor de mogelijkheden.


Datum & tijd
vrijdag 24 februari 2017 van 10:00 uur tot 13:00 uur

Gerelateerde pagina's

Deel deze pagina