Burendag op De Werf

De Werf is een woon- en werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking midden in een woonwijk in Amsterdam Noord. Omdat wij graag een goede band hebben met onze buren organiseren we op zaterdag 24 september een buurtfeest waaraan iedereen kan meedoen ongeacht leeftijd, handicap, geaardheid of achtergrond. Houdt deze datum vrij! En kom gezellig langs.

Deze feestelijke dag valt samen met de landelijke burendag. We werken hierbij graag samen met onze buren en buurtorganisaties zoals SPIN, Combiwel en huurdersvereniging het Hogeland.
Het doel is heel simpel: samen zijn, samen organiseren en samen beleven!

Dit is er te beleven op 24 september:

  • een sportieve activiteit op het Werf Cruijff Court ism SPIN en andere organisaties.
  • een optreden van de Fanfare van Plezier met het Waterland Orkest, een koor en andere optredens in het restaurant, gepresenteerd door Kees en Koos;
  • kinderactiviteiten, bijvoorbeeld op de Kinderboerderij;
  • 'Ervaar het maar': een activiteit die niet-gehandicapte buurtgenoten, verwanten en kinderen laten ervaren hoe het is om slecht te zien, slecht te horen of in een rolstoel te zitten. Zij krijgen inzicht in situaties waar onze cliënten dagelijks mee te maken hebben;
  • snoezelen in de snoezelbus;
  • ritjes met de Paardentram;
  • een kleine markt met kramen met producten uit de buurt: van Noord Oogst, producten uit onze houtwerkplaats, de textielateliers en keramiekatelier.

Zien we u ook, de 24e?

We kunnen voor de voorbereidingen nog wel wat handen gebruiken. Heeft u goede ideeën? Denkt u graag mee over hoe we deze burendag tot een groot succes kunnen maken? Of wIlt u meehelpen met het opbouwen of aankleden van het terrein? Meld u dan aan via onderstaande button of bel voor meer informatie met:

Monique Carpay: 06 527 17 481.
Erna Ammeraal:  06 507 45 012.


Datum & tijd
zaterdag 24 september 2016 13:00

Gerelateerde pagina's

Deel deze pagina