Zeeburg

In Zeeburg werken wij in opdracht van Gemeente Amsterdam. Onze opdracht is om de wijk netjes en vrij te houden van zwerfafval en dat de afval niet in de natuur komt.

In Zeeburg werken wij volgens een vast programma. De vertrekpunt is altijd vanuit Flevoparkbad. Vanuit Flevoparkbad ga je samen met collega's en de begeleider de straten op. Wij hebben als taak de omgeving leefbaar te houden. Dat doen we door al het zwerfvuil van de straten af te halen en van de struiken en grasvelden.

Past dit bij jou?
Houd je van veel buiten zijn en heb je geen probleem mee als het een beetje regent? Bij Zeeburg werken we voornamelijk buiten. Je komt te werken in een groep. Het is voor jou fijn als je het leuk vindt om collega's te hebben. Omdat we in opdracht van de gemeente werken wordt er wel wat van ons verwacht. Het schoonhouden van de wijken kan hard werken zijn. Het is belangrijk dat je in staat bent om, om te gaan met bijvoorbeeld een afvalgrijper.

De buurt is altijd blij als wij er zijn. Wij zorgen voor een schone leefomgeving en wij dragen bij aan het gevoel van veiligheid, simpelweg doordat wij er rondlopen. Daarnaast help je de natuur doordat het zwerfafval niet in de natuur of wateren komt. Vind je het leuk om wat te betekenen voor de buurt en natuur door het schoon achter laten? Dan is dit werk echt wat voor jou. 

Wat kun je leren?

  • Papierprikken;
  • samenwerken
  • Opdrachten kunnen aannemen
  • Op tijd leren komen

Adres
Flevoparkbad
Insulindeweg 1002
1095 DH Amsterdam

Aanmelden
Wij helpen je graag bij het vinden van werk. 
Aanmelden kan bij de afdeling Instroom via 020 229 00 88
Of stuur een e-mail naar: werk-dagbesteding@cordaan.nl.

Meer informatie?
Op de pagina van Het Leerwerkbedrijf vind je meer informatie over werk en dagbesteding en de branches.

Om hier te kunnen werken heb je een wmo of wlz indicatie nodig. Heb je die nog niet, dan kunnen wij helpen bij de aanvraag.