Yvonne Wilders vertrekt uit Raad van Bestuur Cordaan

woensdag 17 oktober 2018

Yvonne Wilders verlaat per 1 december de Raad van Bestuur van Cordaan. Zij start op 1 januari 2019 als voorzitter van de Raad van Bestuur van Alrijne Zorggroep. De afgelopen twee jaar was Yvonne Wilders in de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor de langdurige zorg voor mensen met een verstandelijke of psychische beperking, financiën en LEAN.

In deze twee jaar heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de doorontwikkeling van de visie op de langdurige zorg voor mensen met een verstandelijke of psychische beperking en op de implementatie van Cordaan’s Koers 2020 voor deze doelgroepen. Tevens was zij nauw betrokken bij het financieringsarrangement voor de transformatie van een deel van het vastgoed van Cordaan.

Yvonne geeft over haar vertrek aan: “De cliënten, verwanten en collega’s zal ik enorm gaan missen. Ik heb de afgelopen twee jaar met veel plezier bij Cordaan gewerkt. Maar de uitdaging die bij Alrijne op mij wacht is mij nog meer op het lijf geschreven en daarom heb ik besloten deze overstap te maken. De ontwikkelingen bij Cordaan zal ik met veel belangstelling blijven volgen”.

De Raad van Toezicht en Raad van Bestuur van Cordaan vinden het jammer dat Yvonne Wilders vertrekt: “We zijn haar erkentelijk voor haar bijdrage aan Cordaan en wensen haar veel succes toe in haar nieuwe functie. Over haar opvolging beraden wij ons,” aldus Mariëlle Rompa, voorzitter van de RvT.

Deel deze pagina