Winnaar bekend van de kleurrijke fotowedstrijd Cordaan

dinsdag 24 september 2019

Begin deze zomer ontvingen medewerkers en vrijwilligers van Cordaan een zomergroet van de Raad van Bestuur. Godfried Barnasconi en Ronald Schmidt wensten iedereen een mooie zomer en schreven een fotowedstrijd uit. De prijs was een frisse zomertaart voor het team, gebakken en bezorgd op locatie door de Raad van Bestuur.

Er waren 75 inzendingen vanuit alle domeinen van Cordaan. Teams uit de wijk, cliënten met ijsjes, medewerkers, vrijwilligers en cliënten gezusterlijk met de voeten in een opblaasbadje. Veel warme foto´s, maar ook hier en daar wat regen en dikke jassen. Geweldig om die rijke verzameling mensen te zien waaruit Cordaan bestaat. En hoe de zomer bij Cordaan eruit ziet. Uit alle inzendingen kozen Ronald en Godfried de foto die het best de kleurrijke zomer van Cordaan weergeeft. En dat was niet gemakkelijk! Want hoe vergelijk je een foto met cliënten van Landlust en die van team Banne Centrum? Een uitje van De Buitenhof naar de Keukenhof met een pannenkoekenmaaltijd van De Riekerhof? 

Maar de keuze werd gemaakt. En zo togen Godfried en Ronald op een zonnige vrijdag in september naar dagcentrum Gaasperdam om – samen met cliënten die bedreven zijn in het bakken van taarten – twee frisse zomertaarten te bakken. Voor wie die taarten waren? En hoe de reactie was?

Bekijk het hier in het filmpje!

Deel deze pagina