Samenwerken aan een toekomstbestendige ouderenzorg in Amsterdam

donderdag 30 maart 2023

Schaarste van plekken, menskracht en middelen in de zorg vraagt om anders denken en doen van iedereen: zorgorganisaties, gemeente, overheid, cliënten en burgers. In Amsterdam werken we nauw samen met Amstelring, Amsta, Evean, Vivium Zorggroep, ZGAO en ZHGA om de zorg voor cliënten, hun naasten en medewerkers in de verpleeghuiszorg in de regio te verbeteren en toekomstbestendig te maken. Samen met deze partijen maakten we de publicatie 'Samenwerken aan een toekomstbestendige ouderenzorg in Amsterdam'.

Met steun van Zorgkantoor Zilveren Kruis werken we hard aan duurzame oplossingen, bijvoorbeeld met nieuwe woonvormen tussen thuis en het verpleeghuis, investeringen in goed werkgeverschap en werkplezier en het verstandig toepassen van nieuwe technologie. Een deel van de veranderingen brengen we al in de praktijk. Daarvan zien we mooie resultaten en daar zijn we trots op. Aan een ander deel werken we nog.

We delen de projecten en de resultaten graag met je in de publicatie ‘Samenwerken aan een toekomstbestendige ouderenzorg in Amsterdam’

 

Deel deze pagina