Ruime seniorenappartementen te huur in Buitenveldert

maandag 19 april 2021

In Buitenveldert, naast zorgcentrum Beth Shalom, zijn een aantal ruime seniorenappartementen te huur. De appartementen zijn bedoeld voor zelfstandige 60+-ers. Een zorgindicatie is niet nodig. Appartementen zijn ook geschikt voor echtparen.

De appartementen zijn tussen 70 en 76 m2 groot, en hebben 2 of 3 kamers. Alle appartementen hebben eigen badkamer, keuken en balkon. De huur varieert tussen € 1066,50 – € 1161,50 per maand, inclusief servicekosten. Om in een van de appartementen te kunnen wonen, heeft u een bruto-jaarinkomen nodig van minimaal € 40.024,-- .
Heeft u op termijn zorg nodig? Dan kunt u thuiszorg aanvragen. 

Het is mogelijk om binnendoor naar Beth Shalom te gaan. Beth Shalom heeft de Joodse identiteit. Mensen met een Joodse identiteit hebben daarom voorrang. In de keuken en algemene (leef)ruimten van Beth Shalom worden de orthodox-Joodse regels in acht genomen en wordt veel aandacht besteed aan de Joodse feestdagen en Joodse tradities. Er kan gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten die Beth Shalom te bieden heeft (al dan niet tegen betaling) Er is een Sjoel aanwezig.

Meer informatie over de appartementen leest u in de brochures hieronder. 

Heeft u belangstelleing of vragen? Neem dan contact op met:

Afdeling Verhuur en Beheer
T: (020) 435 63 60
E: wonen@cordaan.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.30-12.30 uur
 

Deel deze pagina