Roze Dagbesteding bij Pride Oost 2023

woensdag 9 augustus 2023

Op 2 augustus was de 10e editie van Pride Oost. En wat was het een feestje. Cordaan was erbij en stond op de informatiemarkt. Participatiecoach Marvin van de Inloop & Dagactiviteiten voor LHBTI+ senioren sprak met veel geïnteresseerden.

Een vaak gehoorde opmerking was: ‘Wat goed dat jullie dit doen.’ Ook de meegebrachte zelfgemaakte tassen, gemaakt door cliënten, trokken veel bekijks. Dat dit een geslaagde dag was, is mede te danken aan de vele vrijwilligers die zich met tijd, energie, passie en betrokkenheid hebben ingezet om van dit evenement een succes te maken.

Je vindt een kleine impressie van de dag op de Instagram- en Facebookpagina van Alle Kleuren Oost en binnenkort volgt een uitgebreide impressie (op Facebook) met alle beelden. Later volgt er nog een aftermovie. We kunnen dus voluit zeggen: Gelukkig hebben we de beelden nog! Op naar Pride Oost 2024!

Interesse?
Heb je interesse in de Inloop & Dagactiviteiten voor LHBTI+ senioren? We zijn elke dinsdag open van 10:00 – 14:30 uur. Kom gerust langs voor een informele kennismaking of bel Marvin op 06 - 41 096 735. Ook bondgenoten zijn van harte welkom.

Adres
Revaleiland 4 | 1014 ZG Amsterdam
Bus 22 en 48 stoppen praktisch voor de deur.

Foto: Tjarko Hazewinkel

 

 

Deel deze pagina