Pride Week Cordaan met aangepast programma

woensdag 22 juli 2020

Bij Cordaan kan je helemaal jezelf zijn en mag je houden van wie je wilt. Dat is ook precies de reden dat wij Pride Amsterdam al jaren een warm hart toedragen. Omdat wij dit jaar vanwege COVID-19 niet mee kunnen varen in de botenparade (Canal Pride), hebben wij een alternatief programma opgesteld. Speciaal voor Cordaan-cliënten en rekening houdend met de RIVM-maatregelen.

Voor onze cliënten met een verstandelijke beperking openen we de Pride Week op vrijdag  24 juli met Mini-Milkshake. Niet live, maar via een livestream uitzending vanuit Restaurant BUREAU. Meekijken? Surf dan vrijdag om 16.00 uur naar https://bit.ly/minimilkshake en geniet live van kleur, humor, muziek en dans, travo’s, dragqueens, artiesten en DJ’s. Mede mogelijk gemaakt door Dollhouse en Milkshake Producties.

Op maandag 27 juli is er een gratis filmvoorstelling ‘And then we danced’ in Soho House. Een film over een jonge danser die worstelt met de grenzen van traditie en verboden liefde. De Pride Week wordt afgesloten op donderdagavond 30  juli met een speciale Drag Bingo voor de LHBT-community van Cordaan.in het Soho House. De Drag Bingo wordt mede mogelijk gemaakt door de Milkshake-Familie. Dresscode: Extravagant en hysterisch!!!! 

Wij wensen alle deelnemers heel veel plezier, en sluiten ons graag aan bij Eberhard van der Laan over het belang van Pride voor de stad Amsterdam:

“Pride Amsterdam is niet zomaar een evenement. Het staat symbool voor de open en tolerante stad die we willen zijn. We vieren de vrijheid jezelf te kunnen zijn. Al twintig jaar is de botenparade onlosmakelijk verbonden met Amsterdam en niet meer weg te denken uit onze binnenstad.”

Deel deze pagina