Hof van Sloten feestelijk geopend

woensdag 6 april 2016

Op donderdag 17 maart was het zover. Na een grondige verbouwing is het voormalige verpleeghuis Slotervaart heropend. Ter gelegenheid van deze mijlpaal werd het symposium ‘Door muren heen: transmurale zorg, belang en noodzaak’ georganiseerd. Aansluitend werd tijdens een drukbezochte bijeenkomst de nieuwe naam van de locatie onthuld door Eric van der Burg, wethouder Zorg, samen met cliënten.

Tegen half vijf had een grote groep bewoners, medewerkers en gasten zich in de hal verzameld. Onder het genot van een welkomstdrankje luisterden zij naar een korte speech van locatiemanager Wilma Roerade. En vervolgens was het de eer aan Eric van der Burg, wethouder zorg, om na een korte toespraak, samen met een aantal cliënten de nieuwe naam van de locatie te onthullen.

Alle aanwezigen verplaatsten zich voor dit langverwachte moment naar buiten. Daar werd onder luid applaus de nieuwe naam onthuld: Hof van Sloten.

Rondleidingen en film
Alle gasten gingen vervolgens weer naar binnen. Daar konden zij een korte film bekijken over Hof van Sloten of tijdens een rondleiding zelf de locatie bekijken. En natuurlijk was er ook gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje na te praten in het restaurant.

Klik hier om een korte film over Hof van Sloten te bekijken.
Klik hier voor meer informatie over Hof van Sloten..

Gerelateerde pagina's

Deel deze pagina