Meer bewegen voor ouderen

Bewegen is belangrijk, zeker als je ouder wordt. Het houdt u langer fit en zelfredzaam. Botten en spieren worden sterker, de coördinatie verbetert en het bewegen heeft een gunstige invloed op diverse aandoeningen. Maar het is vooral ook leuk en gezellig, zeker als je het in groepsverband doet is het een leuke manier om in contact met anderen te komen. Bij Cordaan kunt u meedoen met de cursus 'Meer bewegen voor Ouderen' (MBvO). De lessen zijn afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de deelnemers.

Wat is Meer Bewegen voor Ouderen?

Meer Bewegen voor Ouderen is onderdeel van Cordaan Thuiszorg. We organiseren in heel Amsterdam - veelal in samenwerking met de stadsdelen - diverse bewegingsactiviteiten voor mensen van 55 - 100 jaar en voor mensen met chronische aandoeningen. De lessen vinden wekelijks plaats met uitzondering van de schoolvakanties en staan onder deskundige begeleiding van een sportleraar en/ of fysiotherapeut.

Zo kunt u meedoen

Wilt u meedoen met Meer Bewegen voor Ouderen? Loop dan eens binnen voor een vrijblijvende kennismaking. U hoeft zich hiervoor niet van tevoren aan te melden. Op www.mbvo-amsterdam.nl vindt u een overzicht van de locaties en tijden. Wij kunnen u dit overzicht ook toesturen.

Vergoeding Zilveren Kruis Achmea

Indien u aanvullend verzekerd bent bij het Zilveren Kruis Achmea kunt u in aanmerking komen voor vergoeding. Ook andere verzekeraars kunnen vergoeden.

Controleer hiervoor uw polis van de zorgverzekeraar.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kunt u bellen met: (020) 886 10 70
U kunt ook een email sturen naar: mbvo_amsterdam@hotmail.com