Werken in de wijk de Banne

Werken in de wijk de Banne

 • Banne Buikslootlaan 147, Amsterdam
 • 020-493 63 39

Werken in de wijk De Banne in Amsterdam Noord

Vanuit een veilige en bekende omgeving starten met werken in een bedrijf of organisatie in Amsterdam Noord.

De locatie

Onze vestiging bevindt zich in het bruisende dienstencentrum Kadoelerbreek, tegenover het levendige Winkelcentrum de Banne in Amsterdam Noord. Deze buurt biedt veel mogelijkheden voor diverse activiteiten en werkgelegenheid. Hier, tussen alle winkels en organisaties, spelen wij een actieve rol in de gemeenschap. Onze locatie is bekend en gemakkelijk bereikbaar, omdat we ons bevinden bij de ingang van het winkelcentrum. Wij zijn er om jouw werk en betrokkenheid in de buurt te vergemakkelijken en om te ondersteunen. 

De uitvalsbasis

De Kadoelerbreek fungeert als het kloppende hart van onze wijkgerichte activiteiten. Elke dag beginnen we onze gemeenschappelijke reis in de gezellige lunchroom van De Buren, waar we even de tijd nemen om te checken hoe het met iedereen gaat. Vervolgens verspreiden we ons naar onze individuele werkplekken. En als het eens wat minder goed met je gaat, is De Buren de plek waar je kunt terugvallen. Het is onze meest ondersteunende werkplek, een toevluchtsoord waar je tot rust kunt komen, met begeleiders altijd binnen handbereik. 

De werkplekken

De werkplekken bevinden zich verspreid door de buurt. Er zijn mogelijkheden bij diverse sociale organisaties, zoals de lokale kerk en bibliotheek, en bij commerciële ondernemingen, zoals supermarkten, winkels en restaurants in het bruisende Winkelcentrum de Banne. Je directe collega's zijn de medewerkers van deze bedrijven. Zij zijn jouw opdrachtgevers en zijn het eerste aanspreekpunt voor eventuele vragen.

De begeleiding

Wanneer je in de wijk werkt is de begeleiding wat meer op afstand. De begeleiding is wel altijd in de buurt en direct ter plaatse als je behoefte aan hebt. Zij zijn er om jou te ondersteunen, je te helpen met je werk en kunnen eventuele vragen beantwoorden. Daarnaast zijn de begeleiders contactpersoon voor de opdrachtgevers en kunnen zij ondersteunen in de samenwerking tussen jou en het bedrijf, indien daar behoefte aan is.

Voor wie

Het aanbod van werkzaamheden is zeer divers. Per werkplek kunnen er ongeveer twee deelnemers werken. Het maakt niet uit wat jouw achtergrond is, zoals een psychiatrische achtergrond of een verstandelijke beperking. Wanneer jij wilt werken, kun je bij ons terecht.

Praktijkleren

Jezelf ontwikkelen in je werk is ook belangrijk. Bij ons leer je terwijl je werkt. Dat noemen wij praktijkleren. Je volgt bij ons leerlijnen die passen bij het werk wat je doet. Het is mogelijk om bij ons certificaten te behalen die door de branche of het MBO erkend zijn.

Informatie & Aanmelden

 1. Kennismaken

  Kom langs op een van onze locaties om de sfeer te proeven. Je bent altijd welkom.

 2. Aanmelden

  Wil je gebruik maken van onze diensten? Dan word je aangemeld.

 3. Aan de slag

  Je krijgt een coach en samen ga je werken aan jouw leef- en werkwensen.

Contact

 • Bel 020-493 63 39

  maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

 • Bezoekadres

  Banne Buikslootlaan 147 | 1034 AC | Amsterdam

Bereikbaarheid

Kadoeler is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je neemt vanaf Centraal Station bus 34 richting Buikslotermeerplein en stapt uit bij bushalte Statenjachtstraat. Dan is het nog 2 minuten lopen.