Kom op 5 maart naar de Meet & Greet in Beth Shalom!

Een nieuwe start in de zorg maken? Bij Beth Shalom zoeken we nieuwe collega’s. Ben jij een helpende of verzorgende IG met ambitie door te groeien, een verpleegkundige of een zorg-student? En wil jij kans maken op een gloednieuwe fiets van Cordaan? Kom dan op donderdag 5 maart naar Beth Shalom!

Beth Shalom, het karakteristieke en multifunctionele zorgcentrum in Amsterdam Zuid waar cliënten met somatische klachten en cliënten met dementie wonen, organiseert op 5 maart een Meet & Greet. Je bent van harte welkom om, onder het genot van een hapje en een drankje, een kijkje te nemen, sfeer te proeven en een rondleiding te krijgen binnen de locatie. Ook kun je in gesprek gaan met medewerkers van Beth Shalom. Zij staan voor je klaar om je persoonlijk te ontvangen en je dezelfde warme aandacht te geven die ze ook aan hun bewoners geven. Ze laten je zien en vertellen je graag over hoe het is om Beth Shalom te werken, welke functies en lopende vacatures er zijn en welke activiteiten er worden georganiseerd. Daarnaast is een medewerker van de Cordaan Academie aanwezig met wie je eventuele opleidingsmogelijkheden kunt bespreken.

Nieuwsgierig geworden?
Kijk hier voor de vacatures:
Verpleegkundige
Verzorgende IG

Ben jij een energieke, ambitieuze zorgmedewerker die stevig in zijn schoenen staan? Dan zien we je graag 5 maart! Je kunt direct een persoonlijk gesprek aanvragen of een meeloopdienst inplannen als je dat wil. Direct een contract ondertekenen als er een wederzijdse klik is? Dat kan ook!

Daarnaast verloten wij onder de aanwezigen een mooie, gloednieuwe Cordaan fiets. Ben jij erbij? Aanmelden voor de Meet & Greet kan door een mailtje te sturen naar nvantol@cordaan.nl. Maar gewoon binnenlopen mag ook. Vergeet niet je cv mee te nemen.


Datum & tijd
donderdag 5 maart 2020 van 16:30 uur tot 19:00 uur
Deel deze pagina