Alzheimer Café over het stellen van de diagnose en de verschillende soorten van dementie

Wanneer vanzelfsprekendheden wegvallen en je dingen vergeet, dat je soms de weg niet meer kunt vinden en je niet altijd meer weet wat voor dag het is, wil je vroeger of later duidelijkheid over de oorzaak. Tijdens dit Alzheimer Café gaan we in gesprek over het stellen van de diagnose en de verschillende soorten van dementie.

Tijdens dit Alzheimer Café gaan we in gesprek met Dr. K. de Vries, geriater van het OLVG, locatie West. Dr. de Vries zal uitleggen wanneer er sprake is van dementie, wat het verloop is en hoe de screening gaat.

Elke derde dinsdag van de maand is er een Alzheimer Café in Nieuw West. Aan de hand van wisselende thema's worden ervaringen en informatie gedeeld. Het café is voor mensen met dementie, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden.       

Voor informatie over het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw-West kunt u bellen met 06 588 42 312. Wilt u meer weten over alzheimer? Kijk dan op www.alzheimer-nederland.nl of kom een keer langs in het Alzheimer Café.

Toegang: Gratis
Plaats:    Dienstencentrum Osdorperhof
Adres:     Pieter Calandlaan 84, Amsterdam

De zaal is open vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur.

Het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West is een initiatief van SEZO, Cordaan en Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam.                                                                                                                      

Datum & tijd
dinsdag 19 november 2019 van 19:30 uur tot 22:00 uur
Deel deze pagina