10 jaar Wimpie & de Domino's: feest en albumpresentatie

Door bandlid Anita werden we attent gemaakt op het volgende nieuws: Wimpie & de Domino's bestaan 10 jaar! En dat vieren zij met een nieuw album en een feestje op 24 oktober in The Jam studio's. Dit lazen we op de website van de Wimpies:

‘Met vreugde in ons hart willen wij aankondigen dat deze maand onze nieuwe CD "Knallen Vandaag" het levenslicht gaat zien. Apetrots zijn we op de zes nieuwe liedjes die we hebben opgenomen in de IJsbrand studio Amsterdam. Binnenkort kunnen jullie deze beluisteren en in de woonkamer opzetten!

Op 24 oktober vieren wij de nieuwe CD presentatie samen met iedereen die de Wimpies een warm hart toedraagt. Je bent van harte welkom bij de JAM studio's Amsterdam vanaf 20:00 uur.

Wil je verzekerd zijn van een exemplaar van de nieuwe CD, stuur dan een email naar wimpieendedominos@gmail.com. Een beter kerstcadeautje is nauwelijks denkbaar! Voor €15 (excl. verzendkosten) is ie van jou. Daarmee doneer je meteen aan onze band, om zo het voortbestaan voor nog vele jaren te verzekeren.’

Adres: Jam Studios , Haarlemmerweg 315, 1051 LG Amsterdam

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Wimpie & de Domino's? Like dan hun Facebookpagina.

Datum & tijd
maandag 24 oktober 2016 20:00
Deel deze pagina