Conscious Hotel

Heb je altijd al willen werken in een hotellerie? Op twee locaties in Amsterdam kun je werkervaring opdoen in een hotel. De werkplekken bij het Conscious Hotel zijn voor mensen met een GGZ indicatie.

Het Conscious Hotel is een stijlvol hotel met twee locaties in het centrum van Amsterdam. Het biedt werkplekken voor mensen met een GGZ indicatie. Je kunt op verschillende afdelingen in het hotel werken. Zoals bij het ontbijt, restaurant of facilitaire dienst.

Past dit bij jou?
Een hotel ontvangt gasten uit de hele wereld, daarom helpt het als je engels begrijpt. Je zult veel fysiek aan het werk zijn, denk aan veel lopen, staan en soms ook tillen. Gastvrijheid, hygiënisch werken en er netjes uitzien is erg belangrijk in een hotel. Het kan regelmatig voorkomen dat gasten je aanspreken en soms in een andere taal. Gasten netjes te woord staan en doorverwijzen naar collega's hoort bij het werk. Een hotel kan soms erg druk zijn en het helpt als je daar goed mee om kunt gaan.

Wat kun je leren?
Wat je kunt leren hangt af van de afdeling waar je werkt. Het is een laagdrempelige werkplek om je te ontwikkelen binnen de hotelbranche. We werken hier met leerlijnen waar je vakvaardigheden en werknemersvaardigheden kunt leren, maar ook veilig kunt leren werken.

Locatie Vondelpark
Overtoom 519
1054 LH Amsterdam

Locatie The Tire Station
Amstelveenseweg 5
1054 MB Amsterdam

Bereikbaarheid
Hotel Conscious Vondelpark en hotel The Tire Station liggen op loopafstand van elkaar nabij het Vondelpark. De locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. De haltes zijn op loopafstand van het hotel. Tram 13, 17 en 1 en Bus 15.

Meer informatie:
Neem contact op met Marjolein Dutry
M: mdutry@cordaan.nl   
T: 06- 12771196

Aanmelden
anmelden kan via onze afdeling Instroom via 020 229 00 88 .
Je kan ook een e-mail sturen naar: werk-dagbesteding@cordaan.nl.

Meer informatie
Op de pagina van Het Leerwerkbedrijf vind je meer informatie over werk en dagbesteding. 
Meer informatie over Conscious hotel vind je op https://www.conscioushotels.com/nl/hotels/.

Om bij ons te kunnen werken heb je een indicatie nodig. Heb je die nog niet? Wij kunnen het voor je aanvragen.