Locatie

Westergasterrein

Werken in facilitair en schoonmaak

Klönneplein 1, Amsterdam

Een jongen met een zwarte jas en pet trekt aan een hendel van een grote blauwe afvalverwerkingsmachine met daaraan vast een container vol met karton.

Je werkt op het Westergasterrein op een van de meest bijzondere plekken in Amsterdam: in het gezellige Westerpark. Hier werk je voor het bedrijf Oscar Circulair.

Oscar Circulair

Werken in de westergasterrein betekent dat je deel uitmaakt van het bedrijf Oscar Circulair. Duurzaamheid en circulair werken vinden ze belangrijk en daar help je aan mee.

Je helpt bijvoorbeeld mee met het scheiden van afval en het terrein mooi en schoon te houden. Met jouw werk draag je bij aan een beter milieu, omdat er minder vrachtverkeer nodig is op het terrein.

Je werkt hier in een groep samen met een begeleider. Samen werken we aan één taak en dat is het Westergastterrein sociaal, duurzaam en schoon te houden.

Goed om te weten

 • Je gaat schoonmaken, afval scheiden en verwerken en de administratie doen van het afval scheiden. Je werkt dus ook met allerlei machines en je rijdt op een bakfiets of wagen.

 • Ben je goed in je werk en wil en kan je je verder ontwikkelen richting logistiek. Het is op deze locatie mogelijk om de branche erkende certificaten voor logistiek te halen. 

  Je hoeft niet alles meteen te kunnen of te willen. Wat je leuk vindt of goed kan, daar helpen wij jou verder in. En bij elk bedrijf kun je iets anders leren.

 • Je werkt op het Westergasterrein veel buiten. Je bent op pad, lopend of met de bakfiets.

  Het Westerpark is vaak druk omdat veel Amsterdammers en toeristen hier hun vrije tijd doorbrengen. Daardoor kan het terrein soms druk, rumoerig maar ook gezellig zijn. Het is belangrijk dat je van deze gezelligheid houdt.

  Je werkt in een groepje van 4 of 5 collega's. De begeleiding is altijd in de buurt.

Een man met een oranje fluoriscerende outfit drukt op een knop van een grote groene afvalverwerkingsmachine.
Een man met zwarte outfit en zwarte pet rijdt in een tweepersoons kar met daaraan een container over een industrieterrein. Op de achtergrond staan twee grote, blauwe hoogwerkers.

Aanmelden

 1. 1 Je vertelt ons wat je wil

  Bel met onze afdeling Instroom via (020) 229 00 88 om te vertellen wat je graag wil.

 2. 2 Indicatie aanvragen

  Je hebt een indicatie nodig vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Wij kunnen je helpen, als je die nog niet hebt.

 3. 3 Kennismaken

  We gaan voor jou op zoek naar de beste plek. Je maakt kennis met onze begeleiders en met je collega's. En dan kun je al snel aan de slag.

Werken in het Westerpark

Contact

Adres

Klönneplein 1, 1014 DD Amsterdam

Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl