Locatie

Zeeburg

Werken in facilitair en schoonmaak

Flevoparkbad, Insulindeweg 1002, 1095 DH Amsterdam

Twee medewerkers zorgen ervoor dat de buurt schoon blijft.

In Zeeburg werk je samen met je collega's in opdracht van de Gemeente Amsterdam. Jouw opdracht is om de wijk netjes en vrij te houden van zwerfafval en ervoor te zorgen dat afval niet in de natuur komt.

Goed om te weten

 • In Zeeburg werken wij volgens een vast programma. We vertrekken altijd vanaf het Flevoparkbad. Van daaruit ga je samen met collega's en de begeleider de straat op.

  Je hebt als taak om de omgeving schoon en leefbaar te houden. Dat doe je door al het zwerfvuil van straat af te halen en ook uit de struiken en grasvelden.

 • Je kunt leren om losliggend vuil op te ruimen met een prikker en vuilniszak. En je leert om goed samen te werken met je collega's.

  • Papierprikken;

  • Samenwerken;

  • Opdrachten aannemen;

  • Op tijd leren komen.

 • Hou je van buiten zijn en vind je het niet erg als het een beetje regent? In Zeeburg werken we voornamelijk buiten. Het is fijn als je het leuk vindt om collega's te hebben.

  We werken in opdracht van de gemeente en er wordt dus wel wat van jou verwacht. Het schoonhouden van de wijken kan hard werken zijn. Je moet bijvoorbeeld met een afvalgrijper kunnen werken.

  De buurt is altijd blij als wij er zijn. Want je zorgt voor een schone buurt en de buurt voelt veiliger omdat wij er zijn. Ook help je de natuur een handje, doordat het zwerfafval niet in de natuur of het water komt.

  Houd je van opruimen? Dan is dit werk echt iets voor jou.

Aanmelden

 1. 1 Je vertelt ons wat je wil

  Bel met onze afdeling Instroom via (020) 229 00 88 om te vertellen wat je graag wil.

 2. 2 Indicatie aanvragen

  Je hebt een indicatie nodig vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Wij kunnen je helpen, als je die nog niet hebt.

 3. 3 Kennismaken

  We gaan voor jou op zoek naar de beste plek. Je maakt kennis met onze begeleiders en met je collega's. En dan kun je al snel aan de slag.

Contact

Adres:
Flevoparkbad
Insulindeweg 1002
1095 DH Amsterdam (Oost)

Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl