Locatie

Vergadercentrum Van Limmikhof

Werken in de schoonmaak en facilitair

Nieuwe Keizersgracht 1A, Amsterdam

(020) 330 20 83
Vrouw met zwarte blouse en twee staartjes zet glazen op tafel voor een raam.

Werken bij Van Limmikhof is werken op een van de mooiste plekken in Amsterdam. Op een unieke locatie naast de Hermitage Amsterdam, tussen het Waterlooplein en Carré.

Het gebouw ligt aan de prachtige binnentuin Amstelhoven met vier andere historische panden, in een autovrije straat aan de Nieuwe Keizersgracht.

Je volgt hier een combinatie van de Leerlijnen Catering en Facilitair.

Goed om te weten

 • Bij Van Limmikhof werk je in een warm, open team met een gezellige werksfeer. Je gaat hier aan de slag als gastvrouw of gastheer en komt veel in contact met andere mensen.

  De werkzaamheden zijn afwisselend. Je werkt bijvoorbeeld mee met het schoonhouden van het gebouw, het opzetten van de zaal in de juiste opstelling en het verzorgen van koffie, thee, lunch en borrels. Gastvrijheid is daarbij erg belangrijk.

  Samen met je begeleider ben je een aanspreekpunt voor de gasten. Wat wij verder ook doen is: twee keer per week koken voor de sociale ondernemers aan de overkant en we maken de kantoren schoon van de huurders in het gebouw.

 • Je leert om gastvrij te zijn, om schoon te werken en mensen te helpen.

  In de keuken bereid je de lunch en borrel voor, die je ook klaarzet in de zalen. Je helpt met koken en je werkt in de spoelkeuken met afwassen.

  Ook maak je samen met je collega's de zalen en kantoren school en help je in de zalen met eenvoudige vergaderapparatuur.

  We werken hier met de methodiek Leerlijnen voor horeca en facilitair deze sluiten aan bij verschillende onderdelen van de mbo-opleiding niveau 1.

 • In vergadercentrum Van Limmikhof zul je veel staan en lopen, bijvoorbeeld om tafels en stoelen te verplaatsen. Bij het werken met eten en drinken is het belangrijk dat je netjes en schoon kunt werken.

  Omdat Van Limmikhof een vergadercentrum is, komen er elke dag mensen op bezoek. Het hoort erbij om er netjes uit te zien en vriendelijk te zijn.

  Soms is het druk. Dan is het fijn als je daar goed mee kunt omgaan. Het gebouw is voor mensen met een rolstoel alleen toegankelijk op de begane grond. Er is alleen een dienstlift.

Een man met zwarte kleding staat in de hal van een oud gebouw een maakt de vloer schoon met een vloerwisser.
Groot rood bakstenen gebouw met veel ramen.

Werktijden

De werktijden zijn meestal van 9.00 tot 15.00 uur. Soms zijn er ook late diensten en dan werk je tot sluitingstijd en dit tijdstip wisselt omdat het afhankelijk is van de reserveringen.

Deze diensten worden altijd in overleg ingeroosterd. Je werkt op een dag maximaal 6 uur.

Aanmelden

 1. 1 Je vertelt ons wat je wil

  Bel met onze afdeling Instroom via (020) 229 00 88 om te vertellen wat je graag wil.

 2. 2 Indicatie aanvragen

  Je hebt een indicatie nodig vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Wij kunnen je helpen, als je die nog niet hebt.

 3. 3 Kennismaken

  We gaan voor jou op zoek naar de beste plek. Je maakt kennis met onze begeleiders en met je collega's. En dan kun je al snel aan de slag.

Contact

Adres

Nieuwe Keizersgracht 1A, 1018 DR Amsterdam
Tel (020) 330 20 83

Website

www.zalencentrumvanlimmikhof.nl

Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl