Locatie

GVB Amsterdam

Werken in facilitair en schoonmaak

Amsterdam Zuidoost

Een cliënt maakt een tram schoon

Het GVB verzorgt met metro's, bussen en pontveren het openbaar vervoer in Amsterdam. Bij het GVB werk je mee om de leefbaarheid rondom een metrostation te verbeteren.

Goed om te weten

 • Om hier te werken is het handig dat je de weg goed kunt vinden, dat je opdrachten goed kunt uitvoeren en dat je rustig kunt reageren als passagiers kribbig of ongeduldig zijn.

 • Je kunt leren om losliggend vuil op te ruimen met een prikker en vuilniszak. Je leert ook om te gaan met verkeer en passagiers. En je leert om goed samen te werken met je collega's.

 • Werken bij het GVB, is werken voor een mooi groot bedrijf. Maar dat betekent wel dat er verwacht wordt dat we goed werk leveren. Dat wij onze afspraken nakomen. Je werkt hier met een begeleider in een team.

  Samen zorgen wij voor schone en nette metrostations. Om hier te werken is het handig dat je veel kunt staan en lopen. We zijn veel buiten en werken onder verschillende weersomstandigheden.

  Je krijgt werkkleding van het GVB. Je hoort er dus echt bij. Daarmee ben je te herkennen als een medewerker van het GVB. Het is dus belangrijk dat je beleefd kunt zijn naar de passagiers, ook als zij zelf niet zo beleefd zijn.

Het GVB

Lekker veel buiten en werken voor een groot bedrijf samen met je collega's en begeleider. Het GVB is dé openbaar vervoerder van Amsterdam. Bij het GVB hebben wij de belangrijke taak om te zorgen dat de metrostations er netjes en leefbaar uitzien.

Je zorgt niet alleen voor een schoon metrostation, met onze aanwezigheid dragen wij ook bij dat passagiers van het GVB zich veiliger voelen op de stations.

In opdracht van het GVB maken we op de Oostlijn enkele perrons schoon. Dat doen we door het zwerfafval weg te halen en de vuilniszakken te vervangen. Wij werken op de metroperrons van Centraal Station, Gein en Gaasperdam.

Aanmelden

 1. 1 Je vertelt ons wat je wil

  Bel met onze afdeling Instroom via (020) 229 00 88 om te vertellen wat je graag wil.

 2. 2 Indicatie aanvragen

  Je hebt een indicatie nodig vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Wij kunnen je helpen, als je die nog niet hebt.

 3. 3 Kennismaken

  We gaan voor jou op zoek naar de beste plek. Je maakt kennis met onze begeleiders en met je collega's. En dan kun je al snel aan de slag.

Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl