Dagbesteding en het Leerwerkbedrijf

Dagbesteding en het Leerwerkbedrijf

U meldt zich aan voor Dagbesteding en het Leerwerkbedrijf bij
het Cliënten Servicebureau via 088 267 32 26 of via werk-dagbesteding@cordaan.nl.

 • Dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

  We bieden een veilige en stimulerende omgeving waar iedereen zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en stapjes kan maken in het aanleren en ontwikkelen van vaardigheden. Ook het behouden van vaardigheden vinden we belangrijk. Wij ondersteunen u hierbij graag. Vanuit deskundigheid en betrokkenheid.

  Lees verder

 • Dagbesteding voor mensen met psychische problematiek

  Een goede daginvulling is voor iedereen van belang. Werken, leren, ontspanning en sport zijn belangrijke onderdelen van het dagelijks leven. Daarom biedt Cordaan werk en dagbesteding in verschillende activiteitencentra in Amsterdam.

  Lees verder

 • Dagbesteding voor kinderen met een verstandelijke beperking

  Op de Kinderdienstencentra's (KDC) geven we dagbesteding aan kinderen van 3 tot 18 jaar die om verschillende redenen (nog) niet naar school kunnen.

  Lees verder

 • Het Leerwerkbedrijf

  Werknemers van het Leerwerkbedrijf zijn mensen met een beperking. Mensen die met werklust en enthousiasme voor u aan de slag gaan. Met de juiste begeleiding kunnen de werknemers zich nuttig maken. Het Leerwerkbedrijf zorgt voor die begeleiding. Werkgevers die met onze mensen werken, krijgen enthousiaste medewerkers plús de begeleiding om dat enthousiasme in goede banen te leiden.

  Lees verder

 • Horeca & catering

  Een kopje koffie zetten, een complete lunch verzorgen of helpen afwassen? In de horeca en catering kunt u werken en werkervaring opdoen op verschillende locaties in Amsterdam. U werkt vaak samen met vijf tot negen collega's en een begeleider is altijd in de buurt om te helpen of om vragen beantwoorden.

  Lees verder

 • Facilitair, Logistiek en Techniek

  Een tram of metro schoonmaken, gastheer of gastvrouw zijn of auto's en boten repareren? Hier kunt u werkervaring opdoen in facilitair, logistiek en techniek. Technisch werk kunt u doen bij TransTech en via jobcoaching is het ook mogelijk om te werken met begeleiding op afstand.

  Lees verder

 • Kunst & Creatief werk

  Op verschillende plekken zijn werkplaatsen en ateliers waar u schilderijen kunt maken, servies kan gieten, decoreren, hout bewerken, meubels maken en producten van stof. Daarnaast kunt u ook leren toneelspelen, filmen of fotograferen.

  Lees verder

 • Groen & Boerderijen

  Groen gaat over werken in de natuur: kweken en onderhouden van planten, groenten, struiken en bomen. Dierverzorging gaat over het werken met dieren. Bijvoorbeeld op een kinderboerderij. Milieu gaat over het opruimen van afval in de stad en de natuur. 
  Bij ons kunt u werken als u ervan houdt de handen uit de mouwen te steken en u niet bang bent om vies te worden. Ook moet u tegen een stootje kunnen want u werk in alle weersomstandigheden buiten. In de kwekerij en kas werkt u vooral binnen.

  Lees verder

 • Bijzonder Amsterdams

  Verras jezelf of iemand anders met een bijzonder en handgemaakt cadeau.

  Lees verder

 • De Buren

  Samen eten en samenredzaamheid, altijd in de buurt!

  Lees verder

 • Theater LeBelle

  Theater LeBelle is een theaterwerkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze groep bestaat uit veertien spelers. Op maandag tot en met vrijdag werken wij aan voorstellingen, locatie theater, inclusie projecten, workshops en bedenken we ook nieuwe theater- en dansconcepten.

  Lees verder

 • Mobiele Dagbesteding GGZ

  Als u weinig of geen dagbesteding heeft door psychische en psychosociale problemen bieden wij u ondersteuning. Wij komen bij u langs op de woonlocaties van Cordaan.

  Lees verder

 • Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

  Steeds meer organisaties hechten eraan om naast hun eigen activiteiten ook iets te doen voor anderen, buiten de eigen organisatie: Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). In ruil voor een ervaring of (leer)doel helpen bedrijven ons bij activiteiten en ondersteuning in projecten. De activiteiten zijn heel divers: een verfrissende wandeling van een uur, een actieve sport- en spelmiddag of bijvoorbeeld een vaartocht door de grachten van Amsterdam.

  Lees verder

 • Ervaringsverhalen

  Benieuwd naar hoe het is om te wonen in een huis van Cordaan? Welke medewerkers u er tegen kunt komen? En welke medebewoners? Wilt u weten hoe het is om te werken bij Cordaan? En vrijwilligerswerk te doen?

  Lees hier de ervaringsverhalen van cliënten, verwanten, medewerkers en vrijwilligers van Cordaan. Het verhaal van Francis bijvoorbeeld, verzorgende in De Die, of van Midas, die woont bij Landlust.

  Lees verder