Dagbesteding en het Leerwerkbedrijf

Dagbesteding en het Leerwerkbedrijf

U meldt zich aan voor Dagbesteding en het Leerwerkbedrijf bij
het Cliënten Servicebureau via (020) 229 00 88 of via werk-dagbesteding@cordaan.nl.

 • Dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

  Wij zijn er voor alle mensen met een verstandelijke beperking: van licht tot zeer ernstig, met of zonder andere bijkomende problematiek, van jong tot oud. Thuis of in een gezin, op zichzelf wonend of in een speciale woonvoorziening. Op school, in een dagcentrum of in een bedrijf. Omdat de zorg en ondersteuning niet altijd door de eigen omgeving geboden kan worden, kun je een beroep op ons doen voor dagbesteding.

  Lees verder

 • Meedoen & meewerken voor mensen met psychische kwetsbaarheid

  Een goede daginvulling is voor iedereen van belang. Werken, leren, ontspanning en sport zijn belangrijke onderdelen van het dagelijks leven. Daarom biedt Cordaan werk en dagbesteding in verschillende activiteitencentra in Amsterdam. 

  Cordaan is er voor iedereen in Amsterdam die om welke redenen dan ook in een kwetsbare situatie is geraakt en ondersteuning kan gebruiken in het herstel. Het is belangrijk om op eigen tempo te kunnen herstellen en verder te ontwikkelen. Onze expertise ligt op vijf leefgebieden: werk, vrije tijd, sociale contacten, talentontwikkeling en gezondheid.

  Lees verder

 • Dagbesteding voor kinderen met een verstandelijke beperking

  Specialistische zorg voor kinderen. Kinderen met een verstandelijke beperking, problemen met prikkelverwerking, moeilijk verstaanbaar gedrag, een leerachterstand, autisme spectrum stoornis (ASS), psychische aandoeningen enzovoort. 

  Lees verder

 • Het Leerwerkbedrijf

  Het Leerwerkbedrijf ondersteunt mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt om zo veel mogelijk mee te kunnen doen in de maatschappij. Iedereen leert en werkt bij ons in de praktijk, met een leer- en ontwikkeltraject op maat. De leerlijnen staan centraal bij het leren van vakvaardigheden, werknemersvaardigheden en veilig werken. Wij zijn expert op het gebied van Meewerken. Wie wil en kan, begeleiden wij naar betaald werk. 

  Lees verder

 • Dagbesteding voor senioren

  Wordt u een dagje ouder en wilt u ondersteuning en begeleiding dat met u meegroeit? Bij de dagbesteding van Cordaan kunnen wij u en uw mantelzorger in verschillende fases van uw oude dag, ondersteunen.

  Door heel Amsterdam, Diemen en Nieuw Vennep hebben wij locaties waar u naar toe kunt gaan voor activiteiten, een (warme) maaltijd en waar u gelijkgestemden kunt ontmoeten. We hebben oog voor uw talenten en hobbies en bieden ondersteuning waar gewenst. Onze focus is dat u zo lang mogelijk met plezier, gezond en zelfredzaam thuis kunt blijven wonen.

  Lees verder

 • Bijzonder Amsterdams

  Verras jezelf of iemand anders met een bijzonder en handgemaakt cadeau.

  Lees verder

 • De Buren

  Altijd bij u in de buurt!

  De Buren is het label voor de ouderendagbesteding van Cordaan, waarbij zorg wordt verbonden met welzijn en ondersteuning in de wijk.

  Lees verder

 • Op zoek naar betaald werk?

  Is jouw wens betaald werken, maar is dat voor jou nog lastig om dat voor elkaar te krijgen? Cordaan biedt op verschillende manieren ondersteuning naar betaald werk voor mensen met een psychiatrische achtergrond en mensen met een verstandelijke beperking.

  Lees verder

 • Kunst & Zorg

  Cordaan verbindt haar bewoners en cliënten door kunst- en cultuurprojecten met de samenleving op een interactieve, inclusieve en inspirerende manier.

  Lees verder

 • Buro Ervaringskracht

  Advies - training - coaching - onderzoek

  Lees verder

 • Vrijwillige activiteiten

  Steeds meer organisaties hechten eraan om naast hun eigen activiteiten ook iets te doen voor anderen, buiten de eigen organisatie: Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). In ruil voor een ervaring of (leer)doel helpen bedrijven ons bij activiteiten en ondersteuning in projecten. De activiteiten zijn heel divers: een verfrissende wandeling van een uur, een actieve sport- en spelmiddag of bijvoorbeeld een vaartocht door de grachten van Amsterdam.

  Lees verder

 • Ervaringsverhalen

  Benieuwd naar hoe het is om te wonen in een huis van Cordaan? Welke medewerkers u er tegen kunt komen? En welke medebewoners? Wilt u weten hoe het is om te werken bij Cordaan? En vrijwilligerswerk te doen?

  Lees hier de ervaringsverhalen van cliënten, verwanten, medewerkers en vrijwilligers van Cordaan. Het verhaal van Francis bijvoorbeeld, verzorgende in De Die, of van Midas, die woont bij Landlust.

  Lees verder