Dagbesteding en het Leerwerkbedrijf

Dagbesteding en het Leerwerkbedrijf

U meldt zich aan voor Dagbesteding en het Leerwerkbedrijf bij
het Cliënten Servicebureau via (020) 229 00 88 of via werk-dagbesteding@cordaan.nl.

 • Dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

  We bieden een veilige en stimulerende omgeving waar iedereen zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en stapjes kan maken in het aanleren en ontwikkelen van vaardigheden. Ook het behouden van vaardigheden vinden we belangrijk. Wij ondersteunen u hierbij graag. Vanuit deskundigheid en betrokkenheid.

  Lees verder

 • Dagbesteding voor mensen met psychische problematiek

  Een goede daginvulling is voor iedereen van belang. Werken, leren, ontspanning en sport zijn belangrijke onderdelen van het dagelijks leven. Daarom biedt Cordaan werk en dagbesteding in verschillende activiteitencentra in Amsterdam.

  Lees verder

 • Dagbesteding voor kinderen met een verstandelijke beperking

  Specialistische zorg voor kinderen. Kinderen met een verstandelijke beperking, problemen met prikkelverwerking, moeilijk verstaanbaar gedrag, een leerachterstand, autisme spectrum stoornis (ASS), psychische aandoeningen enzovoort. 

  Lees verder

 • Het Leerwerkbedrijf

   

  Werknemers van het Leerwerkbedrijf zijn mensen met een beperking. Mensen die met werklust en enthousiasme voor u aan de slag gaan. Met de juiste begeleiding kunnen de werknemers zich nuttig maken. Het Leerwerkbedrijf zorgt voor die begeleiding. Werkgevers die met onze mensen werken, krijgen enthousiaste medewerkers plús de begeleiding om dat enthousiasme in goede banen te leiden.

  Lees verder

 • Dagbesteding voor ouderen

  Wilt u uw dag op een prettige manier doorbrengen? Wilt u onder de mensen blijven, samen koffie drinken, bewegen, spelletjes doen, of de krant lezen? Op verschillende locaties van Cordaan bieden we dagbesteding voor ouderen. U bent van harte welkom om een keer te komen kijken en de sfeer te proeven. Met dagbesteding bieden we ondersteuning aan ouderen en hun mantelzorgers in het behouden van hun zelfredzaamheid en een gezonde leefstijl. Cordaan heeft locaties voor dagbesteding door heel Amsterdam, in Diemen en Nieuw Vennep

  Lees verder

 • Bijzonder Amsterdams

  Verras jezelf of iemand anders met een bijzonder en handgemaakt cadeau.

  Lees verder

 • De Buren

  Altijd bij u in de buurt!

  De Buren is het label voor de ouderendagbesteding van Cordaan, waarbij zorg wordt verbonden met welzijn en ondersteuning in de wijk.

  Lees verder

 • Theater LeBelle

  Theater LeBelle is een theaterwerkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking. Op maandag tot en met vrijdag werken wij aan voorstellingen, locatie theater, inclusie projecten, workshops en bedenken we nieuwe theater- en dansconcepten.

  Lees verder

 • Mobiele Dagbesteding GGZ

  Als u weinig of geen dagbesteding heeft door psychische en psychosociale problemen bieden wij u ondersteuning. Wij komen bij u langs op de woonlocaties van Cordaan.

  Lees verder

 • Vrijwillige activiteiten

  Steeds meer organisaties hechten eraan om naast hun eigen activiteiten ook iets te doen voor anderen, buiten de eigen organisatie: Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). In ruil voor een ervaring of (leer)doel helpen bedrijven ons bij activiteiten en ondersteuning in projecten. De activiteiten zijn heel divers: een verfrissende wandeling van een uur, een actieve sport- en spelmiddag of bijvoorbeeld een vaartocht door de grachten van Amsterdam.

  Lees verder

 • Ervaringsverhalen

  Benieuwd naar hoe het is om te wonen in een huis van Cordaan? Welke medewerkers u er tegen kunt komen? En welke medebewoners? Wilt u weten hoe het is om te werken bij Cordaan? En vrijwilligerswerk te doen?

  Lees hier de ervaringsverhalen van cliënten, verwanten, medewerkers en vrijwilligers van Cordaan. Het verhaal van Francis bijvoorbeeld, verzorgende in De Die, of van Midas, die woont bij Landlust.

  Lees verder