Locatie

Dagbesteding Colijnstraat

Activiteiten voor ouderen met een beperking in Nieuw-West

Dhr. H. Colijnstraat 80, Amsterdam

06 38 62 74 18
Op de voorgrond een krans met vlinders van kralen. Op de achtergrond iemand die een naald en draad vast heeft.

De Colijnstraat is een huis waar je kunt wonen en kan meedoen aan activiteiten. Het huis staat middenin het levendige en multiculturele Geuzenveld. Direct om de hoek vind je een drukke winkelstraat met leuke pleintjes en parken.

De ruimte voor dagbesteding is gezellig en licht. Je kunt er anderen ontmoeten, en lekker creatief bezig zijn. Alles in je eigen tempo.

Wat vind je bij ons?

 • Wat wil jij doen of leren? Breien, schilderen of borduren? Of help je mee met boodschappen doen of huishoudelijke taken zoals schoonmaken en koken? Of ga je liever mee wandelen naar het nabijgelegen winkelcentrum? Jij bepaalt helemaal zelf waaraan je mee doet. Het tempo ligt laag en je kiest zelf of je een hele dag of een dagdeel komt.

  Ben je gek op spelletjes? Dan zit je hier goed. Wil je liever iets voor jezelf doen? Dan kan dat natuurlijk ook.

 • Er zijn hier altijd professionele begeleiders aanwezig. Er is voor iedereen persoonlijke aandacht. Met een individueel programma zorgen we voor overzicht en structuur.

  Samen met je begeleider bespreek je wat je nodig hebt: veel of weinig hulp, een langzaam of snel tempo. Dit programma wordt vastgelegd in een persoonlijk werkplan.

  Op de Colijnstraat kun je ook wonen. Hier lees je er meer over.

  Wonen in de Colijnstraat
 • Tijdens de lunch kun je een broodmaaltijd mee-eten. Soms kun je een extraatje kopen, zoals soep, tosti of salade.

 • Kun je niet zelf naar ons toekomen? Dan gaan wij samen kijken of we het vervoer op een andere manier kunnen regelen.

 • Heb je speciale vragen over bewegen, spreken, slikken en uitvoeren van dagelijkse handelingen? Dan kan een fysiotherapeut, ergotherapeut of logopedist je misschien helpen. Dat noemen we 'behandeling'.

  Meer informatie over behandeling
Vier handen houden een kleurplaat vast met paddenstoelen en vlinders. Twee van de handen hebben een oranje en roze kleurpotlood vast en kleuren de kleurplaat in

Veelgestelde vragen

 • Om deel te kunnen nemen aan onze dagbesteding, heb je wel een indicatie nodig voor Wet Langdurige Zorg (Wlz). Heb je nog geen indicatie? Dan kun je dit zelf aan vragen bij Centrum Indicatiestelling Zorg of ons vragen om te helpen met de aanvraag.

  Centrum Indicatiestelling Zorg
 • Ja. Omdat het aantal plekken beperkt is, is de kans groot dat we je eerst op een wachtlijst moeten zetten. Maar we streven ernaar om je zo snel mogelijk te laten starten.

 • Om mee te doen aan onze dagbesteding, betaal je een eigen bijdrage. Meer informatie hierover vind je op de website van het CAK

  Website van het CAK

Aanmelden doe je zo

 1. 1 Aanmelden

  Aanmelden kan via onze afdeling instroom. Bel naar (020) 229 00 88 of stuur een e-mail naar werk-dagbesteding@cordaan.nl Of meld je aan via het aanmeldformulier.

 2. 2 Gesprek

  Wij bespreken samen wat je leuk vindt en nog wilt leren, en welke groep bij jou past.

 3. 3 Kennismaken en meedoen

  We nodigen jou uit voor een rondleiding en een persoonlijke kennismaking. Voelt dat goed? Dan zetten we jou op onze wachtlijst en kun je hopelijk snel beginnen!

Contact

De Colijnstraat is goed bereikbaar en je kunt hier gratis parkeren. Tram 16 stopt hier direct om de hoek bij halte Burgemeester Röellstraat.

Adres
Dhr. H. Colijnstraat 80
1067 CH Amsterdam
06 38 62 74 18

Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl