Uw zorgdossier: Carenzorgt

Ontvangt u thuiszorg van Cordaan? Neem dan contact op met uw Cordaan zorgverlener en vraag of u met een tablet of computer uw zorgdossier kunt inzien. Cordaan werkt daarvoor samen met Carenzorgt. Via Carenzorgt.nl kunt u uw zorgdossier lezen, de planning van uw zorg bekijken en berichten achterlaten voor de verpleegkundige of verzorgende. U kunt uw familie en mantelzorgers uitnodigen, zodat ook zij het zorgdossier kunnen inzien als dat nodig is. Met dit digitale zorgdossier kunnen we goed samenwerken en krijgt u de best mogelijke zorg.

Uiteraard zijn al uw persoonlijke gegevens optimaal beveiligd. Alleen uzelf en degenen die u toestemming geeft kunnen uw dossier inzien.

Account activeren

Om toegang te krijgen tot uw zorgdossier, activeert u eerst uw account. Hiervoor heeft u de persoonlijke code nodig die u ontving van Cordaan. Klik op de knop 'Activeer uw account', en voer uw persoonlijke code in. Vul uw naam en e-mailadres in, en kies een wachtwoord dat u goed kunt onthouden.

Hulp nodig? Klik hier voor de handleiding voor het activeren van uw account.
Hebt u geen brief met code ontvangen? Vraag uw verzorgende of verpleegkundige.

Inloggen

Na het activeren van uw account logt u eenvoudig in bij uw zorgdossier. Dit gaat via de 'Log in'-knop bovenaan de welkomstpagina van Carenzorgt. U logt altijd in met uw e-mailadres en uw zelfgekozen wachtwoord.

Heeft u vragen over inloggen? Bekijk dan deze handleiding voor inloggen.

Zo werkt Carenzorgt

 

 

Vragen?

In het filmpje hiernaast ziet u hoe Carenzorgt werkt.

Hebt u na het bekijken van het filmpje nog vragen? Veel antwoorden vindt u bij de veelgestelde vragen van Carenzorgt. Staat uw vraag er niet bij? Zoek dan contact met de helpdesk van Carenzorgt.

'Mijn Verhaal'

'Mijn Verhaal' geeft de u mogelijkheid om uw wensen, behoeften en voorkeuren vast te leggen en inzichtelijk te maken voor zorgmedewerkers en betrokkenen.

Waar vind ik 'Mijn Verhaal'?

U vindt 'Mijn Verhaal' in het dossiergedeelte van Caren. Het is bij het invullen van de vragen niet verplicht om alles te beantwoorden. U mag vragen overslaan. Het is in Mijn Verhaal ook mogelijk om foto's toe te voegen.

Zo werkt 'Mijn Verhaal'

Meer weten? In dit artikel vindt u alle instructies en informatie die u nodig hebt om Mijn Verhaal te gebruiken.